Čo najhoršie sa vám môže stať na Medarda? Tento vtip z Inkognita vás rozseká!

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme!

Pravý šmrnc obľúbenému Inkognitu dodávajú spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v pondelkovej epizóde, keď sa hádalo povolanie usmievavého Ladislava. Indícia „Pretekanie“ mala naznačovať, že pracuje ako recenzent kávy. Samozrejme, táto nápoveda však zvádzala aj k hádaniu iných profesií. „Môže to byť pohár trpezlivosti...aj ten niekedy pretečie. Laco vyrába poháre trpezlivosti,“ vtipkoval Mišo Hudák. „Alebo kalichy horkosti,“ doplnil ho so smiechom Marcel Forgáč.

Aby hádači úspešne prišli na to, čo Ladislav robí, museli najprv vylúčiť to, čo nerobí. „Ladislav je vytvárač pretekania?“ opýtal sa Čeky. Spýtaj sa, či sa nevolá Medard,“ nahodil Šoko. Na to okamžite zareagoval Mišo Hudák a všetkých rozsekal svojím vtipom. „Najhoršie je, keď na Medarda dostaneš kvapavku,“ poznamenal. „Vieš, čo je ešte horšie? Keď od Medarda dostaneš kvapavku,“ doplnil Šoko. Všetci hádači, moderátor i diváci v štúdiu dostali záchvat smiechu a hodnú chvíľu sa nevedeli dosmiať. Keď sa tak stalo, Mišo to opäť zaklincoval humorom jemu typickým. Takže, dermatovenerologické okienko máme za sebou a ideme ďalej,“ dodal so smiechom.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito