Tento vtip z Inkognita vás odrovná: Čo sa môže stať, ak používate stacionárny bicykel?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A presne to na tomto programe všetci milujeme!

Pravý šmrnc obľúbenému Inkognitu dodávajú spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v pondelkovej epizóde, keď sa hneď v úvode začalo rozoberať chudnutie a priberanie. Ty si schudol podľa mňa, nie?“ opýtal sa Mišo Hudák Vlada Voštinára. „Neschudol som, prečo?“ reagoval moderátor. „Lebo ani my,“ odpovedala so smiechom Zuzka Šebová.Vy priberáte...ja som stále taký istý. Ale robím, čo sa dá,“ zhodnotil Voštinár. „Nie, na svoj vek, naozaj, Vladko…,“ skonštatovala Zuzka.

Voštinár tému neusekol, ale pokračoval v nej ďalej. Napríklad, som sa tak hecol, že dnes o šiestej ráno, prosím pekne, som už bol vo fitku. Nerobte to,“ prezradil. „Kde?“ opýtala sa Šebová, aby sa uistila, či dobre počula.Fitko...to je také, kde sa cvičí,“ vysvetlil jej. „Aha, som nevedela, že na to existuje budova,“ dodala so smiechom. Úžasný fórik...že: Mám doma stacionárny bicykel. Minule som si sadol a žena mi priniesla dve bagety. Aby som mal na cestu,“ zaklincoval Vlado na záver.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito