Kúzelné vianočné Inkognito: Pozrite, aké krásne kostýmy si obliekli hádači i moderátor!

Tvorcovia Inkognita si na špeciálne vydania obľúbenej relácie vždy pripravia niečo zaujímavé a originálne. Ale epizóda, ktorú uvidíte dnes večer bude azda najšpeciálnejšia, akú ste kedy videli. Naši hádači sa aj spolu s moderátorom obliekli do nádherných kostýmov postáv, ktoré sú pre Vianoce typické. A bude to kúzelné!

Tohtoročný vianočný špeciál obľúbeného Inkognita bude mať naozaj špeciálnu príchuť. Nielenže sa môžete tešiť na nádherne a pompézne vyzdobené štúdio, ale aj na zaujímavé kostýmy, ktoré si na seba obliekli naši hádači a moderátor. Michal Hudák sa predstaví ako Mikuláš či Santa Claus a bude vyzerať presne tak, ako si ho všetci predstavujeme. Vedľa neho si do panelu sadne Čeky, ktorý bude oblečený ako poctivý čert, ako vystrihnutý z vianočnej rozprávky.

​Rozkošne čarovný bude Juraj Šoko Tabaček ako farbami hýriaci Elf. Štvoricu hádačov uzavrie jeho najkrajšia zložka – herečka Zdena Studenková prezlečená na anjelika. S plyšovou gloriolou, krásnymi krídlami a trblietavými doplnkami bude naozaj prekrásna. Za kolegami však rozhodne nezaostáva ani moderátor Vlado Voštinár. Ten bude rovnako ako Šoko predstavovať Elfa, no v inom taktiež dokonalom kostýme. Spolu s perfektnou výzdobou štúdia, zaujímavými hosťami a naozaj vzácnym tajným hosťom to bez preháňania vytvorí azda najkrajšie Inkognito, aké ste kedy videli!

Sledujte špeciálne vianočné Inkognito už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Inkognito