Mišo Hudák v Inkognite zahviezdil ako Santa: TOTO bolo pre neho na nakrúcaní najkrajšie!

Tohtoročný vianočný špeciál obľúbeného Inkognita mal naozaj špeciálnu príchuť. Nielenže sme mohli vidieť nádherne a pompézne vyzdobené štúdio, ale aj zaujímavé kostýmy, ktoré si na seba obliekli naši hádači a moderátor. Ako Santa Claus zahviezdil Mišo Hudák a prezradil, čo bolo na nakrúcaní najkrajšie.

Tvorcovia Inkognita si na špeciálne vydania obľúbenej relácie vždy pripravia niečo zaujímavé a originálne. Ale epizóda, ktorú ste mohli vidieť v pondelok večer, bola azda najšpeciálnejšia, akú ste kedy videli. Naši hádači sa aj spolu s moderátorom obliekli do nádherných kostýmov postáv, ktoré sú pre Vianoce typické. Mišo Hudák si na seba obliekol Santovský kostým a ako priznal, mal čo robiť, aby v ňom vydržal až do konca. „V kostýme Santu sa cítiš najmä spotený, a to v zásade okamžite. Odporúčam všetkým, ak majú v pláne obliecť si kostým Santu, aby si pod to dali niečo ľahké a savé. Alebo najlepšie vôbec nič. Okrem kostýmu totiž máte parochňu, čiapku, fúzy, ktoré šteklia v nose, bradu, rukavice, čižmy... A najmä ak ste v interiéri a v štúdiu plnom svetiel, je v tom naozaj teplo,“ zhodnotil Mišo. Nepríjemné pocity však prevážili tie príjemné, keď videl, ako na neho reagovali diváci v štúdiu. „Keď vidím tie rozžiarené oči tých najzásadnejších adresátov a divákov, ktorým je určená postava Santu, tak zabudnem aj na to, že mi je teplo a som spotený. Ich radosť mi totiž tú moju zdvojnásobí,“ povedal nadšene.

INKO - Miso Hudak ako Santa Mišovi Hudákovi bolo v kostýme Santu naozaj horúco a poriadne sa potil. Zdroj: TV JOJ

​Hudák tiež prezradil, že sa za Santu či Mikuláša neprezliekal po prvýkrát. „Santu som robil veľakrát, aj Mikuláša, a nielen kvôli vlastným deťom. Keď moje deti boli menšie, a ja som kvôli práci žil v Bratislave a oni v Prešove, v noci som sadol do auta, cestoval päť, niekedy aj šesť hodín, aby som ráno o šiestej zazvonil pri dverách a porozdával darčeky. Svoje deti milujem, a tak som aj toto rád absolvoval. Doteraz je to tak – najnovšie kvôli môjmu 3-ročnému vnúčikovi. Doma mám pripravený vlastný kostým a môj vnúčik verí a dúfa, že toho roku Santa opäť zazvoní pred dverami a ja sa ho vynasnažím nesklamať,“ dodal s úsmevom.