Mišo Hudák a Čeky vás zničia príhodou z plesu: Chceli by ste v tombole vyhrať TÚTO cenu?

Každý kto chodí na plesy, vie, že ich neoddeliteľnou súčasťou bývajú aj tomboly. Ceny v nich bývajú niekedy veľmi šikovné a užitočné, inokedy úplne zbytočné. Mišo Hudák a Čeky však zažili ples, v ktorom bola jedna z cien tak bizarná, že sa až chytíte za hlavu!

Ako to už v Inkognite býva, súčasťou relácie nie je explicitne len hádanie, ale aj rôzne príhody našich hádačov či moderátora. Aj v dnešnej časti si vypočujeme jednu historku, ktorá bude ale poriadne absurdná. "Keď už sa pýtaš, či máme dosť práce, tak občas sa nejaká vyskytne aj cez víkendy. My sme nedávno boli s mojím miláčikom Mariánom na jednom plese. Nebudeme hovoriť aký, aby nikto na to neprišiel..." začne Mišo. "Najbizarnejšia cena života v tombole..." naznačí pointu Čeky.

Mišo bude pokračovať a prezradí, čo bolo tou cenou v tombole. "Nič bizarnejšie sme ešte nezažili. Sme sa zhodli na tom. Dokonca ju ani nikto nechcel. Z chvíľku pochopíte prečo. Oslobodzujúci voucher na bezstarostný rozvod," povie Mišo a rozosmeje celé obecenstvo. "A to bola ktorá cena?" opýta sa Vlado Voštinár. "To bola špeciálna cena," vysvetlí Mišo. "Došli tam partneri, ktorí sa milovali nadovšetko..." zaspomína si Čeky. "Ktorí sa idú brať! A oni, že: My sa nechceme rozvádzať. My sa ideme práveže brať. Tak sme sa pýtali, či to niekto chce. Všetci sa tvárili, že nie. Hlavne muži," podotkol Mišo s úsmevom. "Boli tam s manželkami," skonštatoval Čeky a dupľom všetkých rozosmial. "My sme sa dohodli, že to prídeme ukázať do Inkognita," zhodnotí Mišo. "Ale ukáž...ja by som možno aj zobrala," zaklincuje Zuzka Šebová so smiechom a dodá, že samozrejme, žartuje. Nuž, ako sa hovorí, vynaliezavosti sa medze nekladú. A platí to aj pri zabezpečovaní cien do tomboly.

INKO - voucher Zdroj: TV JOJ
INKO - voucher Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito