Tím hádačov z Inkognita bude mať novú posilu: TOTO bude naozaj vtipná situácia!

V obľúbenom Inkognite sa v takzvanom paneli objavilo na poste hádača už vyše dvadsať známych osobností. V dnešnej časti sa tento okruh rozšíri o ďalšiu známu tvár, ktorú poznáte z obrazoviek televízie JOJ veľmi dobre!

Relácia Inkognito je dlhé roky mimoriadne obľúbená nielen vďaka zábavným momentom a trefným vtipom, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií, ale aj vďaka výbornému tímu hádačov. V takzvanom paneli sa od roku 2015 vystriedalo dovedna už viac než 20 známych tvárí zo slovenského šoubiznisu.

Najnovšou posilou sa v tíme hádačov stane známy zabávač Tomáš Hudák, ktorého diváci JOJky poznajú aj ako glosátora z relácie Sedem. Na to bude hneď v úvode narážať aj Mišo Hudák. "Človeče, ja keď tak pozerám...to už je Sedem?" opýta sa. "Ja som ako Medzihudákovce," zareaguje Čeky. "Ty si pomlčka medzi Hudákmi," doplní ho Šoko. "Je toto možné? Vieš, aké budú p*ndy hneď? Že: nestačil jeden?" zavtipkuje Mišo. "Ale ja budem musieť vysvetľovať, že nie sme rodina," povie pohotovo Tomáš Hudák. "Môžu sa stať dve veci. Že ľudia si povedia Hudák ako Hudák. Ale - nie je Hudák ako Hudák. Lebo aj Tomáš Hudák je naozaj špička v svojom obore. Fantastický scenárista, zabávač..." povie moderátor Vlado Voštinár. "Aj ortopéd..." zaklincuje Tomáš.

INKO - Tomas Hudak Zdroj: TV JOJ

​Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito