Šoko položí hosťovi otázku a všetkých odrovná: Aha, úplne zmätie aj Vlada Voštinára!

V obľúbenom Inkognite z času na čas nastávajú vtipné situácie, keď sa hádači pýtajú tak, že im moderátor ani nevie odpovedať. Niekedy totiž naformulujú otázku spôsobom, že ani sami nevedia, čo sa vlastne opýtali.

Vtipná situácia opísaná vyššie nastane aj v dnešnej časti, keď budú hádači hádať povolanie sympatického Matúša. Indícia, ktorú dostanú, bude veľmi jednoduchá - "fakt?". "Matúš, ja by som sa chcel spýtať nasledovné. Keď si zoberieme nejaké tvrdenie, povedzme skoro až hypotézu. V istom momente je nastupujete vy, aby ste overili pravosť hypotézy, ktorá bola nastolená. A na základe toho viete vysloviť, či je to fakt alebo nie?" opýta sa Šoko.

Naoko jednoduchá otázka však všetkých odrovná. "Celý tento príbeh chceš?" zareaguje Vlado Voštinár. "Šoko, ty si si dal ginko, magnézium alebo čo sa ti porobilo?" spýta sa Zuzka Šebová. "Hej, ginko s magnéziom," povie jej so smiechom. "Výborne. Tak dobre zašlapalo," zhodnotí. V tej chvíli si Šoko uvedomí, že jeho otázka bola naozaj kostrbatá a že jej pointa trochu unikla aj jemu. "Nech som sa spýtal čokoľvek, aká je odpoveď?" obráti sa na Vlada. Ten však bude tak zmätený, že ani nebude vedieť, či mu má dať "áno" alebo "nie".

INKO - zmateny Vlado Zdroj: TV JOJ

Situáciu vtipne a veľmi aktuálne zaklincuje Mišo Hudák. "Šoko, prečo ty fakt ešte nie si v politike? Mňa by zaujímalo...ty si model absolútne najúspešnejšieho politika, ktorý dokáže sformulovať hocičo..." povie a všetkých rozosmeje. "V mútení vody si naozaj špičkový," skonštatuje Zuzka. "Áno, živím sa tým, že vlastne obsah neprichádza, ale zvuk je," dodá Šoko s úsmevom. Podarí sa im prísť na to, čo Matúš robí?



Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito