Vtipná situácia v Inkognite: Mišo Hudák hovoril zážitky z výletu, TOTO sa ozvalo z réžie!

V Inkognite sa často stávame svedkami naozaj vtipných chvíľ, ktoré vznikajú spontánne a vyplynú zo situácie. Niečo podobné sa stalo aj v pondelkovej časti, keď nečakaná reakcia vyvolala výbuch smiechu.

Diváci Inkognita si často už v úvode relácie užijú poriadnu dávku humoru. Keď moderátor Vlado Voštinár privíta divákov a hádačov v paneli, nezriedka sa hneď púšťajú do zaujímavých slovných prestreliek. Výnimkou nebola ani pondelková epizóda. "Ahojte, vyzeráte výborne, oddýchnuto. Miško je aj trošku opálený. Pred dvomi dňami sa vrátil zo Senegalu," povedal Vlado. "A nám si hovoril, že si bol na Záhorí..." pohotovo zareagovala Zuzka Šebová. "On to vždy tak hovorí. Odbehne si do Cífera a povie: Tak bolo v tom Portugalsku dobre," zavtipkoval moderátor.

Hneď na to Mišo Hudák potvrdil, že tentokrát svoje obľúbené Taliansko naozaj vymenil za spomínanú exotickú destináciu. "Áno, pred dvomi necelými dvomi dňami som sa vrátil zo Senegalu. Paráda, nová destinácia. Západ Afriky...tam to je veľmi zaujímavé," vysvetlil. "Čo si nám priniesol? Darček! Darček! Či nie? Dobre. Opäť nič?" opýtal sa Vlado. "Tam ani veľmi nič nie je, no..." zasmial sa Mišo. Vtom sa nečakane do štúdia ozval hlas z réžie a celé ho rozosmial. "Brušný týfus," povedal režisér. "A ten vám rozdám po natáčaní," zaklincovala Zuzka. Nuž, tomu sa povie čaro okamihu.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito