Hádači vás odrovnajú vtipmi o slovenských politikoch: Z týchto fórov sa chytíte za hlavu!

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. Tentokrát si naši hádači zobrali na mušku slovenských politikov. A my vám garantujeme, že sa poriadne nasmejete!

Pravý šmrnc obľúbenému Inkognitu dodávajú spontánne situácie a žarty, ktoré z nich vyplynú. Stalo sa to aj v minulej časti, v ktorej Marcel Forgáč pri hádaní profesie hosťa vyrukoval s poriadnym kameňákom. "Ako bola tá séria, obľúbená Mariánova, že: všetci milujú New York, iba Denzel Washington. Tak toho je už strašne veľa. Napríklad, manželka Bila Clintona...." povedal Marcel. "Aj vieme prečo," doplnil pohotovo Šoko.

Najviac však Marcel kolegov i publikum rozsekal vtipmi o slovenských politikoch. "Všetci fajčia cigarety, iba Romana Tabak. Všade bolo sucho, všetko vädlo, iba Richard Raši," vychrlil a diváci v štúdiu vybuchli od smiechu. "Všetci si zohrievajú čaj, len Milan Chladil," doplnil ho Vlado Voštinár. Marcel to však za záver doslova zaklincoval. "Všetci sa boja chudoby, iba Ľuboš Blaha," dodal so smiechom.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito