Maroš Kramár vtipkoval o starnutí: Uťahoval si z kolegov, Zdena Studenková to zaklincovala!

V Inkognite sa často stávame svedkami naozaj vtipných chvíľ, ktoré vznikajú veľmi spontánne. Niečo podobné sa stalo aj v pondelkovej časti, keď nevinná otázka Vlada Voštinára smerom k Marošovi Kramárovi spustila lavínu žartíkov.

V pondelkovej časti si do takzvaného panelu medzi hádačov po dlhšom čase opäť sadol herec Maroš Kramár. Jeho prítomnosť v štúdiu moderátor Vlado Voštinár okamžite okomentoval hneď v úvode. "Maroš, ale ty si tu dlho nebol...kde si sa motkal?" opýtal sa ho. "Áno, veľmi dlho. Motkal som sa všelikade. Ale rád sem chodím a rád sa sem vraciam. Lebo vidím známe tváre a je mi tak príjemne, lebo vidím, že nielen ja starnem," zavtipkoval Maroš a všetkých tým poriadne rozosmial.

Na žartovanie o pribúdaní veku pohotovo zareagoval Mišo Hudák. "Toto je strašné...toto si ten Vlado snáď ani nezaslúžil od teba, Maroš," povedal so smiechom. "Ale pozeral na teba," doplnil Čeky. Debatu s prehľadom absolútne zaklincovala Zdena Studenková. "Všimli ste si, že ja vôbec nereagujem?" spýtala sa so smiechom. "Nie, teba som vynechal..." dodal Kramár.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito