Smutno-smiešny vtip o realite v našej krajine: Kedy Slováci zároveň plačú a tešia sa?

Hádači i moderátor v obľúbenom Inkognite často vtipkujú na rôzne témy, ktoré sú súčasťou našich životov. V najnovšej časti zabŕdnu aj do oblasti, ktorá je citlivá pre drvivú väčšinu Slovákov.

Inkognito diváci vyhľadávajú pre ľahký humor, pri ktorom si môžu oddýchnuť po náročnom pracovnom dni i od bežných starostí. Pretože smiech je zdravý a lieči. S takouto vyhliadkou sa pustí do moderovania pondelkovej časti aj moderátor Vlado Voštinár. "Ak sa bude Inkognito odvíjať tak, ako sú chalani pripravení a čo už začali spúšťať v šatni, tak dnes bude fantastická zábava," povie v úvode. "Ja, napríklad, nemám náladu dnes," zhodnotí Čeky.


Na to pohotovo zareaguje Marcel Forgáč, ktorý poukáže na smutno-smiešnu realitu v našej krajine. "Ja, napríklad s tebou nesúhlasím, že zábava prichádza na Slovensku pondelok s Inkognitom. Zábava prichádza na Slovensku len raz mesačne - s výplatou," povie Marcel a všetkých tým rozosmeje. "Aj to nemusí byť pravda. Niekedy sú to ťažké hodinky. Zvlášť, keď tá výplata nie je taká, akú chceš," doplní ho Vlado s úsmevom.



Sldujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito