Július Šupler to v Inkognite povedal narovinu: Po akom zápase by sa ani nevrátil domov?

V pondelkovom Inkognite sa ako tajný hosť predstavil legendárny slovenský hokejový tréner Július Šupler. A v rozhovore prezradil okrem iného aj to, po akom prehratom zápase by sa domov radšej ani nevrátil!

Júliusa Šuplera netreba na Slovensku príliš predstavovať. Legendárny hokejový tréner viedol slovenskú reprezentáciu niekoľko rokov a pod jeho vedením sa naši chlapci prepracovali z C kategórie do A kategórie. Napriek tomu, že mu môže slovenský hokej vďačiť za veľa, on je skromný a svojimi úspechmi sa príliš nechváli. Dokonca v Inkognite povedal, že hokej už ide tak trochu mimo neho. "Tú vašu reláciu sledujem viac ako hokej. Každý raz," povedal v rozhovore po tom, čo hádači uhádli jeho meno. "Už ste prišli do toho štádia? To náš teší," poznamenal Vlado Voštinár. "Vidím v nich, že majú vysokú školu logiky, vysokú školu pedagogiky. Je niečo úžasné, čo oni dokážu," pochválil hádačov.

Vlado Voštinár však chcel, aby z čias svojej vrcholovej kariéry divákom čo-to prezradil. "Ale poďme sa baviť o vás. Vy ste toho dokázali veľmi veľa. Veď vy ste vytiahli slovenský hokej z toho...," začal Vlado. "Bahna," doplnil ho Šupler a rozosmial celé obecenstvo v štúdiu. "C skupina teda na kvality slovenského hokeja...to bolo bahno," zhodnotil Voštinár. "Bolo aj déčko. Bolo nebezpečie, že budeme v déčku. Že budeme s Afrikou hrať," podotkol hokejový tréner. "Viete si predstaviť, že by sme prehrali s Afrikou zápas? Čo sa môže potom stať na Slovensku? Vrátili by ste sa z toho zápasu domov?" opýtal sa moderátor. "Už nie. To by ma ani manželka a dcéra nepustili domov," dodal so smiechom.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!