Tajná hostka nečakane porušila pravidlá: Katka Koščová prehovorila skôr, než ju uhádli!

Pravidlá obľúbenej relácie Inkognito sú jasne určené, no občas sa ich pokúšajú nenápadne obísť či už naši hádači alebo ľudia, ktorých profesiu sa snažia uhádnuť. Že by ale pravidlá tak trochu porušil tajný hosť, to sa nestáva často!

Odhaliť identitu tajného hosťa v Inkognite sa našim hádačom niekedy podarí veľmi rýchlo, inokedy im to trvá hodnú chvíľu a niekedy ju ani neuhádnu. V najnovšej časti to hádači zvládli naozaj veľmi rýchlo, pretože do štúdia prišla charizmatická speváčka Katka Koščová, ktorú pozná azda každý na Slovensku. Prísť na jej meno im teda skutočne problém nerobilo.

Keď prišiel rad na Miša Hudáka, rýchlo prišiel na to, že ide o osobu, s ktorou sa veľmi dobre pozná. Pomocou otázok tiež zistil, že kedysi bola v talentovej súťaži a nežije v Bratislave. V tej chvíli mu bolo jasné, že buď ide o Katku alebo o Zdenku Prednú. Keďže ale Zdenka už v Inkognite bola, šípil, že to bude práve historicky prvá víťazka Superstar. Informácia o tom, že je východniarka mu to už len definitívne potvrdila. Mišo sa však vždy rád vypytuje niekoľko ďalších otázok, aj keď už vie, kto vedľa moderátora Vlada Voštinára sedí. Inak to nebolo ani teraz. Katka už ale nevydržala mlčať a skôr než jej meno vyslovil, v štúdiu prehovorila a "porušila" tak pravidlá. Všetkých to poriadne pobavilo a na jej aktivite sa zasmiali.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito