V Inkognite valcovali vtipy zo života: Takýchto susedov určite zažil každý z nás!

Hovorí sa, že najviac sa smejeme na vtipoch, ktoré majú niečo spoločné s realitou. Výnimkou rozhodne nie sú fóry o susedoch, ktorými v Inkognite valcovali naši chlapci!

Susedov si nevyberáme a určite každý z nás má v talóne rôzne historky z tohto typu spolunažívania. Práve susedské vzťahy minule riešili v Inkognite aj naši chlapci. "Ja som mal suseda, ktorý podľa mňa si robil ementál zo steny. Všetci máme takého suseda," povedal Marcel Forgáč. Vzápätí vyrukoval s poriadnym kameňákom. "Ja mám suseda úplného idiota. O tretej ráno mi búchal na stenu. Chvalabohu, bol som hore, lebo som cvičil na bubny," vychrlil a všetkých rozosmial. "Áno, aj mne o tretej ráno búchal sused. Tak ma to prekvapilo, že mi skoro vŕtačka vypadla z ruky," zareagoval moderátor Vlado Voštinár.

So susedským vtipom vyrukoval aj Mišo Hudák. "Chlapík o tretej v noci zvoní u suseda v paneláku. Ten otvorí a hovorí: Prosím vás, čo sa stalo? Prepáčte, došla mi doma borovička. Len sa chcem opýtať, či porucha je v celom baráku," povedal odrovnal tým kolegov i obecenstvo v štúdiu. "Zvoní pri dverách chlapík a žena sa pýta, kto je tam. On hovorí: Pani, máte manžela doma? Nie. Tak...príďte sa pozrieť, či to nie som ja," zaklincoval na záver Čeky.


Sledujte obľúbené Inkognito každý štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Inkognito