Zaujímavosť o Mišovi Hudákovi, ktorú ste určite nevedeli: Toto naozaj nemá príliš rád!

Zabávač a moderátor Mišo Hudák je už neodmysliteľnou súčasťou obľúbeného Inkognita. Hoci je verejne známou osobou, súkromie si prísne stráži a vždy zváži, čo o sebe prezradí. V jednej z epizód však o ňom prezradil kolega a kamarát Marcel Forgáč jednu pikošku, ktorú ste určite nevedeli!

Moderátor Vlado Voštinár a naši hádači z Inkognita majú medzi sebou naozaj vrúcne vzťahy, čo sa vždy prenáša aj na televízne obrazovky. Často sa vzájomne doťahujú, čo v relácii vytvára príjemnú atmosféru. Takáto situácia nastala aj v jednej z častí, keď sa vtipkovanie začalo hneď v úvode. A to sa Vlado len opýtal hádačov, ako sa majú. "My super, Valér, teda Vlado," odpovedal Mišo Hudák so smiechom.

Diváci Inkognita veľmi dobre vedia, že hádači Vlada z času na čas volajú Valér. "Inak, písali mi ľudia esemesky, že prečo ste ma tak nazvali..." zareagoval Vlado. "Lebo sa tak voláš," vyhŕkol Mišo. "A vzápätí mi jedna pani napísala, že: Prečo toho Miška voláte Miško? On sa predsa volá Michal...tak, aby som ťa tak volal," povedal Vlado. "Presne tak, áno, ďakujem, pani," zhodnotil Mišo. Hneď na to Marcel Forgáč prezradil o Hudákovi zaujímavosť, ktorú pravdepodobne nikto netušil. "Ja to prezradím, že Mišo nemá veľmi rád, keď ho niekto volá Miško. Ale Zuzke to odpúšťa, napríklad," vysvetlil. "Inak, ale to je pravda," dodal Mišo. Nuž, toto pozná asi každý z nás. Azda všetci máme ekvivalent svojho mena, ktorý nemáme príliš radi, keď niekto používa, no nie?


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 a každý štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Inkognito