Milá situácia v Inkognite: Pozrite, ako Mišo Hudák a Čeky zaspievali kolegovi k sviatku!

Inkognito sme si všetci obľúbili okrem iného pre spontánne situácie, ktoré pravidelne v štúdiu vznikajú. Jedna taká sa udeje aj v dnešnej časti a všetkých milo prekvapí!

Diváci Inkognita veľmi dobre vedia, že relácia nemá pevne daný scenár. Vždy platí, že do štúdia prídu traja ľudia s rôznymi povolaniami, ktoré sa naši hádači snažia uhádnuť plus tajný hosť, na ktorého meno sa snažia prísť. Mimo toho sa všetko deje spontánne a to robí z Inkognita to, čím je. Niet preto divu, že sa často udejú rôzne vtipné situácie.

INKO - spev Zdroj: TV JOJ

​Jedna taká nastane aj v dnešnej epizóde, keď Mišo Hudák a Čeky začnú spontánne spievať Happy Birthday. V čase nakrúcania tejto časti totiž oslavoval svoje narodeniny jeden z hádačov - Maroš Kramár. Po krátkej kultúrnej vložke sa im oslávenec patrične poďakoval. "Ďakujem vám veľmi pekne! Som rád, že som tu s vami. A, Vlado, ako si na začiatku hovoril, že možno či tu aj nabudúce budem...som nevedel, či to myslíš k tomu môjmu veku ako, že či dožijem...," zavtipkuje Kramár. "Nie, ty vyzeráš stále mladý a svieži. Taký pekne jazdený mladý pán," skonštatuje Vlado Voštinár s úsmevom.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito