Fero Joke ako tajný hosť v Inkognite: Z jeho scénky s Majou budete plakať od smiechu!

V pondelkovom Inkognite si do kresla pre tajného hosťa sadol populárny zabávač a influencer František Košarišťan, ktorého však všetci poznáme pod pseudonymom Fero Joke. Keď naši hádači uhádli jeho meno, prišla na rad aj scénka s jednou z jeho postavičiek - Majou. A všetci plakali od smiechu!

Fero Joke patrí k najobľúbenejším slovenským zabávačom a jeho príspevky na Instagrame miluje celé Slovensko. Dovedna má viac než 480 tisíc followerov, ktorých pravidelne zabáva svojimi vtipnými videjkami, v ktorých sa prezlieka za rôzne postavičky. Azda najpopulárnejšie sú Máťa z Humenního emigrovaná v Praze či Maja, ktorá si rada zvrtne turka do skla a v jej záhrade nechýbajú aksamietky.

Fero je skrátka fenomén a tak bolo otázkou času, kedy príde aj do Inkognita ako tajný hosť. Stalo sa tak v pondelkovej časti a zaujímavosťou je, že na jeho identitu prišla ako prvá Zdena Studenková. A, keďže do štúdia prišiel oblečený ako Maja, samozrejme, nechýbala ani krátka scénka. Pozrite si to ešte raz vo videu HORE!


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!