Mišo Hudák zložil Zdene Studenkovej kompliment a potom...Vlado Voštinár to zaklincoval!

Hviezdna zostava obľúbeného Inkognita spolu pracuje už dlhé roky a tak medzi nimi panujú veľmi vrúcne kamarátske vzťahy. Niet preto divu, že si navzájom povedia zo žartu aj veci, ktoré by "nekamarátom" nikdy nepovedali. Stalo sa to aj v uplynulej časti, keď si Vlado Voštinár poriadne zavtipkoval.

Úvody obľúbeného Inkognita sú už priam legendárne a diváci týždeň čo týždeň čakajú, ako moderátor Vlado Voštinár túto reláciu začne. V minulej časti to odštartoval tým, že Marošovi Kramárovi pochválil nový účes. Okamžite sa na túto tému rozprúdila živá debata, počas ktorej sme sa všeličo dozvedeli. "Nabudúce príde aj Zdenka s takýmto zástrihom," zavtipkoval Vlado. "No tak toto jediné nehrozí," skonštatovala Studenková. "Ináč, mne sa páčia ženy, ktoré sú ostrihané na ježka," zareagoval Kramár. "To je tvoj problém," odpovedala mu.

Do témy sa zapojil aj Mišo Hudák a Zdene vystrúhal poriadny kompliment. "Mne sa vyložene páči, ako má Zdenka teraz ten účes. Fakt. A to už som jej niekoľkokrát povedal. Ako to má zostrihané...veľmi jej to svedčí," povedal. Keď jeho kolegyňa poďakovala, okamžite zareagoval aj Voštinár. "Pozor, teraz príde vytriezvenie...máš aj iné parochničky doma?" zažartoval a všetkých rozosmial. "Džentlmen, darmo," povedal s úsmevom Čeky. "Vlado! Existujú hranice nejaké," zasmial sa Mišo. "A vieš čo mám na Inkognite najradšej? Že my tu máme tie hranice posunuté a veľmi ma to baví. A Zdenka presne vie, že ju milujem, a že je krásna. Aj ako som to myslel," vysvetlil Vlado. "Ale, veď, keby som aj mala parochničku, tak by som povedala: Áno, mám ešte ryšavú, mám ešte aj takú...proste, prečo sa tajiť?" uzavrela Zdena.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito