Mišo Hudák si uťahoval zo svojich kolegov: Júj, tomu sa povie trafiť do čierneho!

V dnešnom Inkognite doplní hádačskú zostavu obľúbený zabávač Fero Joke, ktorý sa pred pár týždňami predstavil ako tajný hosť. A práve o tomto si v štúdiu zavtipkuje Mišo Hudák, ktorý svojou dedukciou všetkých poriadne pobaví!

Fero Joke sa v obľúbenom Inkognite predstavil pred pár týždňami ako tajný hosť. Do štúdia však neprišiel v civile, ale prezlečený za jednu zo svojich internetových identít - za Maju. Tentoraz už príde sám za seba, no jeho nedávne účinkovanie neostane nepovšimnuté. "Musím povedať, že aj tuto to bolo fajn. Ako ti je teraz na tom mieste?" opýta sa Vlado Voštinár. "Veľmi dobre, cítim sa tu super. Naozaj ďakujem, všetci ste veľmi príjemní," povie Fero.

​Okamžite na o zareaguje aj Čeky. "Ono sa Fero v podstate presadil teraz. V šoubiznise," zhodnotí. Na to nadviaže svojou dedukciou Mišo Hudák. "Jediná pozícia, ktorú v tomto štúdiu ešte neobsadil, je tvoje miesto, Vlado," skonštatuje a všetkých tým poriadne pobaví. "Takže, pozor, Vladko. Aj do komparzu by som si mohol sadnúť, ale toto je lákavejšie, Vladi," zavtipkuje Fero. "Vlado bude v ďalšej epizóde v parochni," zasmeje sa Mišo. "Tie modré bodkované šaty by si mi mohol požičať. Tie sa mi páčia," poprosí Vlado Fera. "Nie, tie mám ja," odpovie Čeky a bude tým narážať na svoje bodkované sako. "Mne požičal chlpy na nohy," zaklincuje Hudák.

INKO - Ceky v bodkovanom saku Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito