Hádači vybuchli od smiechu: Čo sa na Slovensku stane po vzniku nového ministerstva?

Obľúbená relácia Inkognito je vždy plná zábavných momentov a trefných vtipov, ktoré si milým spôsobom uťahujú z rôznych životných situácií. A ako sa hovorí - najviac sa smejeme na vtipoch, ktoré majú niečo spoločné s realitou.

Najvtipnejšie situácie v Inkognite nastávajú vtedy, keď hádači, moderátor či hostia urobia alebo povedia niečo nečakané a spontánne. Výnimkou nebude ani dnešná časť. Keď začnú naši hádači tipovať, čomu sa môže venovať prvý hosť Dominik, Mišo Hudák príde s teóriou, že by mohol byť pokojne aj zberateľ starých mobilných telefónov. V súvislosti s tým Vladovi Voštinárovi príde na rozum jedna zaujímavosť. "Keď už o tom hovoríš...vieš, čo som sa dočítal? Že aké existuje povolanie? Hádzať rozbité telefóny do diaľky," povie moderátor. "Áno, existuje taký šport. Je taká disciplína. Viem o tom," skonštatuje Mišo. "Ale, pozor, už je nová disciplína. Rozbité. Lebo rozbitý, údajne, nemá taký dobrý odpor..." vysvetlí Vlado.

To najvtipnejšie však príde v momente, keď do diskusie vstúpi Zdena Studenková. "A, kde na tento bláznivý nápad prišli?" opýta sa. Vlado jej povie, že táto disciplína vznikla v Holandsku. "Tam ma to ti nejak neprekvapuje...," zhodnotí Hudák. Zdena to však zaklincuje fórom, ktorý je na Slovensku veľmi aktuálny. "Ale, vieš čo, nie. To príde aj sem po tom, ako založia to nové ministerstvo, ktoré tu budeme mať," doplní a len čo to povie, od smiechu vybuchnú všetci jej kolegovia i obecenstvo.




Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito