Hádači plakali od smiechu: Andreinu komickú príhodu z práce by nechcel zažiť žiadny muž!

Pri tejto téme spozorneli všetci muži! V pondelkovom Inkognite si do kresla pre hosťa sadla sympatická Andrea, ktorá na klinike vykonáva transplantáciu vlasov. Po tom, čo hádači prišli na jej povolanie, prišiel rozhovor s Vladom Voštinárom, ktorý bol nielenže poučný, ale aj veľmi zábavný!

Len čo sa v pondelkovom Inkognite uhádlo, že Andrea robí transplantácie vlasov, prítomní páni okamžite "hodili karty na stôl". Okrem Čekyho všetci priznali, že majú problém s androgénnym vypadávaním vlasov. Moderátor Vlado Voštinár sa hneď opýtal, čo to spôsobuje. "Tie vlasy sú na hlave rozdelené podľa toho, ako sú citlivé na testosterón," odpovedala mu. "To znamená, že nemám?" opýtal sa. "Nie," povedala s úsmevom. "Ani vlasy, ani testosterón," zaklincovala Evelyn.

INKO - prihoda s vlasmi Zdroj: TV JOJ

​Hostka následne vysvetlila, ako sa celý proces transplantácie vlasov realizuje. Podľa jej slov sú potrebné dve až tri sedenia, pričom jedno trvá okolo osem hodín. Po zákroku sa ošetrené miesta nesmú chytať ani škriabať. Inak by klient mohol o nastrelené vlasy prísť. "Už sa niekedy stalo, že niekto ráno pozbieral z vankúša vlasy a doniesol vám to, že doložiť?" zavtipkoval Vlado. A ani netušil, aká šou vznikne z tejto nevinnej otázky. "Áno, stalo sa mi to. Nie zrovna z vankúša, ale z taxíka," podotkla lekárka. "Počkajte, ale toto mi príde ešte bizarnejšie," zareagoval Vlado. "Ty si nikdy nezaspal v taxíku?" spýtal sa Mišo Hudák so smiechom. "Stratíš vlasy, aj dôstojnosť," dodala na záver Evelyn. Čo sa Andreinmu klientovi stalo v taxíku? Pozrite si video hore!


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:50 na JOJke!

Tagy: Inkognito