Láskavo a s humorom hovoril aj o svojej chorobe: TAKTO si budeme Marcela Nemca pamätať!

V piatok popoludní zasiahla Slovensko smutná správa. Vo veku 52 rokov odišiel do hereckého neba obľúbený Marcel Nemec. Zákerná choroba ho trápila dlhodobo, no nikdy mu nevzala úsmev z tváre.

Herec a zabávač hovoril o svojej zákernej chorobe aj v relácii Inkognito, v ktorej bol minulý rok ako tajný hosť. Hoci bol jeho boj s rakovinou ťažký, dokázal o ňom hovoriť láskavo, s humorom a ľahkosťou. "Tá moja choroba, v ktorej sa momentálne nachádzam, mi prináša do života aj veľmi veľa pozitívnych vecí. Úžasných vecí, krásnych vecí. A jedna z tých vecí je aj to, že som sa tak ráno zobudil a hovorím si: Nezostáva ti veľa času, tak čo by si ešte chcel v živote zažiť? A povedal som si, že: Ejha, tí Kopytovci by ešte mali povedať čo-to. Ak sme povedali a, b, c, bolo by treba povedať aj d, e, f. A práve d, e, f ideme hovoriť," povedal vtedy Nemec. A, čo si zaumienil, sa aj podarilo. V lete pokrstili nový album Best of Kopytovci - oslava života, na ktorom predstavili tri nové pesničky.

Krst Kopytovci Zdroj: Profimedia

​Diváci JOJky si Marcela Nemca pamätajú aj ako svojrázneho podvodníka Kukučku z obľúbeného seriálu Hranica. Spolu s Chrabrenkovcami obchodoval s viacerými komoditami a nie vždy práve tým najlegálnejším spôsobom. Aj v tomto seriáli pravidelne ukazoval svoj fantastický zmysel pre humor a veľké nadanie.

Hranica - Marcel Nemec Zdroj: TV JOJ


Česť jeho pamiatke!