Špeciálni hádači Gáborík a Valábik dostali zabrať: Aha, ako ich kolegovia „grilovali“!

Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sa nezadržateľne blížia, a keďže tento rok je hokej na JOJke, v obľúbenom Inkognite privítame špeciálnych hádačov. Do takzvaného panelu si už dnes večer sadnú známi hokejisti Marián Gáborík a Boris Valábik. A ako to už pri nováčikoch býva, počas svojej premiéry zažijú krst ohňom!

Hokejistov Mariána Gáboríka a Borisa Valábika azda ani netreba predstavovať. Hviezdy jedného z najobľúbenejších slovenských športov privítame v dnešnom Inkognite, no nie ako tajných hostí, ale ako hádačov. Nuž, a keďže každý nováčik musí zažiť krst ohňom, výnimkou nebudú ani oni. Kolegovia ich budú poriadne podpichovať. Počúvaj, ja neviem, či my sme si nepomýlili šou. Nie sme my u vás v talkšou teraz?“ zavtipkuje na úvod Mišo Hudák. „Podľa toho, či by si chcel ísť do obrany, alebo do útoku,“ pohotovo zareaguje Boris. „Ja na trestnú lavicu, keby som mohol,“ odpovie Mišo.Si môj, ja ťa beriem,“ skonštatuje Valábik. Lebo on hrá hokej podľa všetkých pravidiel boxu,“ zasmeje sa Mišo. „Hej, volali ho bitkár,“ skonštatuje Marián Gáborík. „Hokej nemá čo mať pravidlá. To je preceňované,“ doplní Boris.

Hádači si zavtipkujú aj na margo medailovej bilancie našich chlapcov. A myslíte si, že keď je teraz hokej na JOJke, že už by sme konečne mohli nejakú medailu dostať vďaka tomu?“ zasmeje sa Hudák.Ja viem určite, že keď je hokej na JOJke, tak my pri tom nebudeme. To viem určite. A tú medailu...no uvidíme,“ zaklincuje Brambor. Ako sa bude novým hádačom dariť pri tipovaní profesií a tajného hosťa?

Sledujte obľúbené Inkognito už dnes o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito