Dokonalá rodinka: Aha, ako dovolenkuje Kuly so svojím rozkošným synčekom!

Obľúbený spevák svoju rodinu zbožňuje a každú voľnú chvíľu sa snaží tráviť so svojou manželkou a dvoma synmi. Momentálne si spevák odbehol na ostrov Kréta, kde si užíva slnečné lúče.

Mário Kollár známy ako Kuly z kapely Desmod má mnoho fanúšikov a jeho piesne pozná takmer každý. V našej relácii IQ TAXI sa osvedčil ako vynikajúci moderátor a cestujúci v jeho taxíku vyhrávali kopu peňazí.

​​Spevák sa vo voľnom čase venuje najviac rodine, pretože je hrdým otcom dvoch synov. Starší Mário z jeho prvého manželstva má sedemnásť rokov a vyrástol z neho poriadny fešák. Tak ako jeho otec, aj on sa pohybuje v umeleckej sfére, pretože účinkuje na doskách divadla Nová scéna. Pred pár rokmi spevákovi súčasná manželka Lucia porodila rozkošného Christiana. Kuly sa na sociálnej sieti často delí o veľkú radosť, ktorú mu robí najmladší člen rodiny. Čas letí neúprosnou rýchlosťou a Christian rastie ako z vody. Najnovšie Kuly uverejnil na Instagrame fotografiu z dovolenky, kde si s rodinkou užíva horúce letné dni. ,,Nezáleží kde, ale s kým si. Síce na poslednú chvíľu, ale dovolenkujeme aj my," pozdravil Kollár fanúšikov z Kréty.

HLÁŠKYZ RELÁCIE