Filip Sulík hostí privíta v byte svojho známeho otca: Pozrite na tú saunu v spálni!

Filipa môžete poznať ako influencera, ale aj syna známeho politika. Práve v jeho byte privíta svojich hostí. Varením prekvapí, aj keď to bude vyzerať, že nevie, čo v kuchyni robí!

Povolaním programátor je aj úspešný influencer. Hostí privíta dnes v byte svojho známeho otca, ktorého netreba špeciálne predstavovať. "Nachádzame sa v byte u môjho otca. Je to byt, kde som počas svojho vyrastania sčasti býval," prezradí v Bez servítky. V byte nechýbajú štýlovo zariadené izby. Nezvyčajnejším "kúskom" je priestranná sauna v spálni. "Môj otec má rád sauny, vždycky v každom dome, byte, kde býval si dal dorobiť saunu," praskol na svojho známeho otca. Túto záľubu zdedil Filip po ňom. Okrem saunovania sa v rodine šíri aj vášeň k šachu. Tú však po otcovi syn nepodedil. "Väčšinou, keď som do niečoho nútený, mám tendenciu urobiť presný opak," prezradí na adresu spomínané šachu. Možno by ste však na Filipa nepovedali, že hrával profesionálne squash!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Pri príprave menu mu bude asistovať kamarátka, ktorá rovnako ako on nebude profesionálna kuchárka. Prípravu spolu budú dokonca hľadať na internete. Predkrm sa Filipovi prekvapivo vydarí. "Keď takéto dobré bude aj hlavné jedlo, získaš si možno moje srdce," zaznie z úst Lenky. Potenciál hlavného chodu dotvorí Strýc, ktorému bude chýbať omáčka. Tú za minútu pripraví jeho hosť!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!