Prečo má Milan Ondrík v seriáli Iveta úplne iný hlas, ako sme zvyknutí? Poznáme odpoveď!

Seriál Iveta si získal mnoho divákov, čo potvrdila aj jeho rekordná sledovanosť. Jednu z hlavných postáv v ňom stvárňuje aj Milan Ondrík. Ako modelingový guru Adrián je rozhodne zárukou vtipných momentov seriálu. Prečo má ale herec v tejto úlohe úplne iný hlas, ako je jeho prirodzený? My poznáme odpoveď!

Milan Ondrík má pôvodne krásny a výrazný hlas a snáď neexistuje nikto, kto by ho podľa neho nespoznal. Ako modelingový guru Adrián má ale v seriáli úplne iný hlas, ktorý občas znie, akoby mal nejaké problémy. Prečo je to tak? „Chcel som odlíšiť Adriána od mojej reálnej podoby a polohy, takže sme hľadali k tomu nejaký kľúč, každopádne som nechcel hrať homosexuála, ako sa na Slovensku hrajú vytočení, chcel som hrať človeka, ktorý má svoje ambície, ktorý má svoj osobný život a problémy, čo je podľa mňa dôležitejšie, ako to či má zdeformovaný hlas,“ vysvetlil herec v rozhovore.

Adriánov hlas sa tak v seriáli stal niečím skutočne originálnym. „Je to náročné, ale má to svoje odôvodnenie, ktoré uvidíte v iných častiach,“ povedal Milan Ondrík. Naznačil tak, že o seriálovom Adriánovi ešte nevieme úplne všetko. To, čo ho v skutočnosti trápi, sa dozvieme postupne v ďalších častiach seriálu. „Ja som to pôvodne chcel hrať svojim vlastným hlasom, ale kvôli farebnosti a farbičkosti tých rôznych postáv, je to takto správne,“ dodal herec v rozhovore.

Nenechajte si ujsť novú epizódu seriálu Iveta, každú nedeľu o 20:35 na JOJke!