Fenomén Iveta priniesol krásne priateľstvo: Aha, ktoré hviezdy seriálu na seba nedajú dopustiť!

Od finále seriálu Iveta už ubehlo zopár týždňov, no niektoré tváre a hlavné hviezdy sú stále v kontakte a dokonca to vyzerá, že na seba nedajú dopustiť! Aha, aké krásne priateľstvo priniesol fenomén Iveta.

Seriál, ktorý otvoril aj vážnejšie témy, vyvolal na Slovensku ošiaľ a stal sa našim najsledovanejším seriálom. Prvé časti si pozrelo takmer 800-tisíc divákov. Popredné priečky sledovanosti si seriál ponechal až do konca. Tvorcovia pre veľký úspech nakoniec potvrdili, že sa dočkáme pokračovania.

Divákov si získal nie len silný príbeh, množstvo vtipných či dojemných scén, ale aj hviezdne herecké obsadenie. V hlavnej úlohe sa ako seriálová Iveta predstavila Alžbeta „Zea“ Ferencová, ktorá je okrem iného úspešnou speváčkou, modelkou či tanečníčkou. Iveta mala milujúcu a silne veriacu matku, ktorú v seriáli stvárnila fantastická slovenská herečka, Zuzana Mauréry. Okrem nich sa ďalej predstavili Natália Germani, Milan Ondrík, Peter Brajerčík, Milo Kráľ, Daniel Fischer, Juraj Ďurdiak, Michal Kinik, Peter Nádasdi, Niki Dékány či Jaro Beker a ďalší skvelí herci. Seriál režíroval famózny Jan Hřebejk.

Iveta - Natalia Germani a Alžbeta Ferencová Zdroj: IG / natalagermani

No a práve herečky Alžbeta Ferencová a Natalia Germani sú dobrými priateľkami aj po skončení seriálu. V Ivete boli spočiatku taktiež kamoškami, keďže Ivetu a Sandru spojil podobný osud. Často ich na sociálnych sieťach vidieť spolu nielen na rôznych spoločenských akciách, ale aj v súkromí. Absolvovali spolu napríklad prestížne udeľovanie cien Českého leva, kde obe na červenom koberci zažiarili. Zdá sa tak, že herečky nespájajú len pracovné aktivity, ale aj pekný kamarátsky vzťah.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zea (@this.is.zea)

Iveta - Alžbeta Ferencová a Natalia Germani Zdroj: IG / natalagermani