Známa herečka zo seriálu Iveta prekvapila krásnou novinkou: Čaká svoje prvé bábätko!

Známa slovenská herečka žiari šťastím. Prvýkrát sa stane mamou a spolu s partnerom to oznámili zaujímavým a nie až tak tradičným spôsobom- pri zmrzline!


Slovenská herečka a speváčka Natália Puklušová vyšla z ničoho nič s pravdou von, a to rovno na ulici. Na svojom Instagrame totiž len tak medzi rečou s partnerom oznámili, že čakajú prvé bábätko. Urobila tak nečakane, no o to väčšie prekvapenie jej fanúšikov čakalo. Radostnú novinku navyše Natália doslova vyspievala do sveta.

Natália Puklušová Zdroj: IG / nataliapuklusova

Natália Puklušová Zdroj: IG / nataliapuklusova

Celé to ale začal herečkin partner Michal, ktorý nenápadne naznačil, že Natália už papá za dvoch. Tak herečke neostalo nič iné, len toto najsladšie tajomstvo odhaliť. „Keď už si to načal, tak vidíte, áno, dobre vidíte. Veľká som, tučná som. Budem mama,“ prezradila napokon spevom herečka a speváčka. Zároveň jedným dychom dodala, že čakajú dievčatko, ktoré by sa malo narodiť v decembri, na Mikuláša. Zároveň dala jasne najavo, že sa už všetko začína postupne meniť. Napríklad jej robí problém zapnúť si svoje staré divadelné kostýmy. Herečke to ale mimoriadne pristane a doslova žiari šťastím.

Budúcim rodičom srdečne gratulujeme a želáme veľa zdravia!