V čom bude Iveta 2 iná, ako prvá séria? Michal Kiník, ktorý stvárňuje Števa, v tom má jasno!

Dátum, na ktorý sme tak dlho čakali, už poznáme. Iveta sa vracia na obrazovky už 3. marca o 20:40 a bude to opäť raz kontroverzné aj plné humoru. Vyspovedali sme ďalšiu hlavnú postavu. Seriálový Števo odhalil, v čom bude Iveta 2 iná!

Michal Kiník, ktorý stvárňuje Števa, má jasno v tom, v čom je druhá séria Ivety iná, ako jednotka. Aj to je dôvod, prečo by si ju mohlo zaľúbiť ešte viac divákov. „V tej jednotke je tá pozícia Števova taká komická. Neviem či to môžem povedať, no je to môj osobný pocit, keď som prečítal scenár, že je to v niečom inšpirované, že Iveta je Júlia, Števo je Rómeo, len sú to východniari a to je na tom smiešne,“ opísal nám obľúbený sympaťák zo seriálu.

Michal nám zároveň vysvetlil, prečo musí byť z jeho pohľadu postava Števa taká, aká je. Ak by bol dokonalý, nemal by medzi diváčkami paradoxne až taký úspech. Prečo? „Ja ak by som bol ideálny partner, tak by sa ženy so mnou nevedeli stotožniť,“ vysvetlil herec v rozhovore.

Iveta - Alžbeta Ferencová a Michal Kiník Zdroj: TV JOJ

Druhá séria Ivety bude podľa Michala Kiníka iná už na prvý pohľad. „V tej dvojke je ten príbeh menej ‚shakespearovsky’ a viac taká sociálna dráma. Už sa rieši viac tá realita, už tam nie je ten sen toho modelingu, respektíve je tam toho menej. Je to zamerané na to, ako si tí jednotliví ľudia poradia s tými svojimi existenciami v tom Trebišove,“ prezradil. Bude to však ešte kontroverznejšie a tešiť sa môžete na príbehy jednotlivých postáv, v ktorých sa iste nájde každý z nás. Aspoň v určitých momentoch.

Na záver nám ešte Michal Kiník so smiechom povedal, že Števo je podľa neho Ivetin najväčší problém. „Ona by nemala problém sa postarať o seba, ale musí sa postarať aj o Števa, lebo mu veľmi biznis nejde. Čiže o to ide, že Iveta by bola sama úplne v pohode,“ dodal herec. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Upozorňujeme, že vo videu sú použité nekorektné slová a nadávky. 

Iveta 2 - Betka Ferencová a Michal Kiník Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Iveta už v nedeľu, 3. marca o 20:40 na JOJke!