Ostrá aj vtipná! Iveta 2 prichádza: Pozrite si exkluzívne zákulisné zábery z nakrúcania!

Iveta sa vracia na obrazovky už 3. marca o 20:40 a bude to opäť raz kontroverzné aj plné humoru. Čo čaká v druhej sérii obľúbenú východniarsku princeznú? Pozrite si exkluzívne zákulisné fotky z nakrúcania. Na koho sa tešíte najviac?

Tri príbehy

Príbeh okolo pôvabnej Ivety sa rozdelí do troch dejových liniek. Okrem svojráznej a drzej krásky sa dej bude točiť aj okolo jej partnera Števa a nového kamaráta Dada. Iveta sa dostane do Prahy, kde sa snaží uchytiť. Rada však posedáva s miestnymi chlapmi na pumpe a hrá s nimi karty. Do života sa jej pripletie samotný primátor Liška, no taktiež bojuje o vzťah so svojou láskou Števom. Ten dostane od otca dôležitú misiu. Musí ísť do Prahy postarať sa o ich bordel. K Ivete sa tiež pripletie vtipný Dado. Iveta v ňom vidí seba a rozhodne sa mu pomôcť. A tak ho prihlási na Muža roka.

Pribudne Dado

V seriáli budú môcť diváci opäť vidieť vtipné situácie, komické hlášky či absurdné zvraty. Nové pokračovanie sľubuje, že sa majú na čo tešiť. Okrem krásnej Alžbety Zei Ferencovej a jej hereckej mamy Zuzany Mauréry niektoré postavy dostanú väčšiu hereckú úlohu. V seriáli tak častejšie uvidíme Ivetinho otca (Marián Balog), svojského farára (Jevgenij Libezňuk) alebo miestneho zubára, z ktorého sa stal primátor mesta Trebišov (Stanislav Pitoňák). Okrem nich sa predstavia aj noví herci. V úlohe Dada, ktorého si zoberie Iveta pod ochranné krídla sa predstaví český herec Marsell Bendig. „Myslím si, že postava Dada bude tak isto vtipná ako boli postavy v predchádzajúcej epizóde. Iveta Dada podporuje a snaží sa ho dostať zo dna na vrch, aby niečo dokázal v živote a myslím si, že to bude krásny príbeh,“ opísal svoju postavu tohtoročný držiteľ Českého leva. Natáčanie si Bendig veľmi užil a práca s Hřebejkom mu dala veľkú skúsenosť, ktorú si mimoriadne cení. Okrem neho sa v seriáli objaví aj charizmatický primátor Liška, ktorého stvárňuje herec a režisér Jirka Havelka. Ten premieša karty vo vzťahu Ivety a Števa.

Iveta - Marsell Bendig a Alžbeta Ferencová Zdroj: TV JOJ

​V hlavnej úlohe sa na seriálovú Ivetu môžete tešiť v podaní Ažbety Ferencovej. V druhej sérii uvidíte aj Ivetinu mamu, ktorú stvárňuje Zuzana Mauréry a farára, ktorého stvárňuje Jevgenij Libezňuk. Chýbať nebude ani Ivetin otec v podaní Mariána Baloga či Števo, ktorého stvárňuje Michal Kiník. Pribudne nová postava menom Dado, ktorého stvárni Marsell Bendig. V osvedčenej zostave nebude chýbať ani Daniel Fischer, Sophia Korčušková, Juraj Ďurdiak, Niki Dékány či Ladislav Ladomirjak a mnohí ďalší. Pozrite si exkluzívne fotky z nakrúcania v galérii. 

​Nenechajte si ujsť pokračovanie seriálu Iveta už v nedeľu 3. marca o 20:40 na JOJke!