Kedysi hulvát, dnes usadený pánko a budúci otec: TAKTO sa zmenil Tibor z Mama, ožeň ma!

Šamorínčan Tibor sa v obľúbenej šou Mama, ožeň ma vryl do pamäti národa nie práve najgentlemanskejším správaním. Práve naopak. Najmä k upratovačke Martinke z Tepličke sa správal ako úplný hulvát. Tieto časy sú však dávno preč. Mladý rebel si založil rodinu a čoskoro sa stane otcom!

Tibora zo Šamorína si väčšina našich divákov pamätá ako nezabudnuteľného hľadača lásky z druhej série šou Mama ožeň ma. O jeho srdce vtedy bojovali dve adeptky – Julka a Martinka z Tepličky. Práve v súvislosti s upratovačkou Martinkou si mladý rebel v tých časoch pokazil meno. K zamilovanej tmavovláske sa správal veľmi neúctivo, vulgárne a kruto, čím si získal povesť hulváta.

O pár rokov neskôr sa opäť prihlásil do televíznej šou, tento raz do relácie Moja prvá dovolenka, vďaka ktorej prvý raz vycestoval do zahraničia. Spolu s kamarátom Mirom šli do Ríma. Z dovolenky mali obaja zážitok na celý život, na ktorý tak skoro nezabudnú. Počas návštevy Vatikánu totiž dvojicu zatkla polícia, ktorej sa mladí muži zdali veľmi podozriví. Keď kamaráti prišli na policajnú stanicu, začala sa dráma. Niekdajší nádejný ženích talianskym mužom zákona pripomínal zločinca, ktorého po celom svete hľadá Interpol. Našťastie vtedy všetko dobre dopadlo a Tibor s kamarátom sa vrátil domov.

Veselý automechanik však po viacerých životných sínusoidách konečne našiel šťastie. Nielenže má po boku ženu svojho života, ale čoskoro sa stane už aj otcom! Svedčia o tom fotografie, ktorými sa pochválil prostredníctvom sociálnej siete. Objíma svoju polovičku Anitu a pred jej okrúhlym bruškom držia detskú výbavičku. Oco, mama, Alex a drobček. Rodinná fotka," napísal budúci otec k snímke. Nuž, zdá sa, že aj toho najväčšieho rebela je možné skrotiť, ak je pri ňom správna žena.

Budúcim rodičom srdečne blahoželáme!