Vierka šla dohola! Andrejova mama jej z otočky vylepila!

Vierka má chuť na sex a tak vytiahne zbrane najsilnejšieho kalibru!

Dnes to bude poriadna divočina! Bude sa vyzliekať, fackať, vyznávať láska aj utekať. Blížiace sa finále zoznamovacej šou dolieha na všetkých jej aktérov a tak sa rozhodnú dostať zo seba to...najdivokejšie!

„Čo ty tu tak sama? To máš čierne vlasy? Čo by si povedala, keďže sme takto sami dvaja, urobím ti malý striptíz?“ Týmito tromi otázkami zaskočí Tibor zamilovanú Martinku, ktorá nechápe, odkiaľ sa v jej milovanom berie toľká povoľnosť. Návrh však okamžite prijíma a uteká do kúpeľne, aby sa pred veľkou šou striptéra poumývala. V romantickom pyžame so žirafou si líha do postele a čaká, čo sa bude diať. Tibor postupne vyzlieka jednotlivé kusy oblečenia a keď už je takmer v Adamovom rúchu, líha si k zahanbenej dievčine do postele a navrhuje jej, že ako správny automechanik skontroluje jej airbagy, predné i zadné nárazníky. Martinka však zaváha... Na druhý deň je Tibor nútený premýšľať o vzťahu s Martinkou, ktorej chce dopriať pekný večer a vezme ju na večeru. Martinka očakáva vyznanie lásky...

Juraj navarí dievčatám večeru a Ľubka nadšením ani nedýcha. Túto chvíľu si jednoducho musí vo svojej hlave zafixovať a tak prechádza priamo pri stole k tomu, čomu sa oddáva dennodenne, k modlitbe. Z ďakovnej modlitby sa však vykľujú kadejaké čudesné nábožné spevy, pri ktorých Jurajovi dvíha kútiky úst. Ani on, ani Stanka neveria vlastným ušiam. Juraj zoberie dievčatá aj na wellness a nikoho neprekvapí, že i v tomto momente je Ľubka ako v siedmom nebi. „Cítim, že to tu bude super,“ hovorí a neskôr Jurajovi dokonca vyznáva lásku! U švárneho muža by veľmi rada ostala, no čo na to Juraj?

Martinovo trápenie sa končí. Ani jedna žena s ním nevie vydržať v kontakte dlhšie ako desatinu sekundy a ich niekoľkodňové spolužitie dopadlo katastrofálnejšie ako sa zdalo. Hneď z rána preto posiela domov Anetu, ktorá si kufor zbalila s veľkou radosťou a od svalnáča rýchlosťou blesku utiekla. Pokľudný Martin prišiel za uplakanou Monikou a ponúkol jej mier, ktorý by mohli spečatiť túto noc v spoločnej posteli. Čo myslíte, koľko času prešlo medzi tým, kým Monika ponuku spracovala v hlave a chvíľou, keď ozlomkrky uteká zbalená preč za Anetou? Martin ostal s dlhým nosom, no aspoň si k sebe nenasťahoval ženu, ktorá by ho časom v noci umlátila kabelou.

A veru áno. Na záver nám ostala divočina, ktorá prebehne u Andreja. Vierka nemá svoj deň a zúfalo cíti, že potrebuje chlapa. Bratislavčanka je nevrlá a nevyhába sa ani vulgarizmom, za ktoré ju Andrej trestá robením klikov. „Necítim sa tu dobre, chlap mi chýba, sex mi chýba, milovať sa chcem!“ hovorí. Situáciu však zoberie do vlastných rúk a rozhodne sa DJ-a dostať tým, čo jej je v profesnom živote najbližšie. Striptízom. Andrejovi v bare ukáže, čo jej pán Boh nadelil a začne sa s mladíkom vášnivo bozkávať. Potenciálna svokra sa na to nemôže pozerať, vytiahne ohybnú striptérku von a vylepí jej zo dve facky!  Ticho stojaca Miška celý incident odsúdi a potenciálna svokra kričí na celé Malčice, že keď sa jej nepáči, dostane aj ona. Vierka sa však nenechá zastrašiť a svoj striptíz dokončí pri plote pri nočnom osvetlení. Na šak, po čo si prišla, to aj dostane. Nech i facky lietajú!

Sledujte celú epizódu v archíve na Joj.sk, KLIKAJTE!