Vierka prehovorila o Andrejovi: Mimo kamier mi vyznal lásku!

„Zatiahol ma na pole a povedal, že sa do mňa zaľúbil. Nevymýšľam si!“ hovorí.

Viera Klíčová zhodnotila, aké to bolo u Andreja v šou Mama, ožeň ma. Rozprávanie o DJ-ovi začína úprimne a ako sama hovorí, pravdivo. „Andrej bol celý nepríjemný od začiatku a vôbec sa mi to uňho nepáčilo. Myslím, že to pred kamerami hral,“ hovorí Vierka. Ako totiž úprimne prezrádza, mimo kamier jej majster bojového umenia dokonca vyznal lásku: On si ma mimo kamery zavolal na bok a povedal mi teda, že sa mu páčim a že sa do mňa zaľúbil. No, nevymýšľam si, áno, toto mi povedal.“

Romantická scénka mimo kamier pokračovala na poli. „Zatiahol ma na pole a povedal mi, či ho pobozkám, že sa mi páči, že sa do mňa zaľúbil,“ opisuje situáciu. Ako však pokračuje, pred kamerami to zas bol úplne iný Andrej: „Na kamery bol veľmi nesmelý a bol z toho celý pomimo.“ Vierka sa pri tom aj pred kamerami snažila túto situáciu vytiahnuť, no Andrej ju okamžite schladil a o randení v polnočnej tráve jej nedovolil hovoriť.

Aj keď sa Vierka s Andrejom počas večera, kedy pred kamerami predviedla striptíz, bozkávala, vraj sa jej mladík vôbec nepáčil. Ani jej erotické polohy v poli tak nemali byť ničím, čo by malo v DJ-ovi vyvolať vyššiu hladinu testosterónu: „Ako chlap sa mi nepáčil vôbec.“ Svoje náznaky voči Andrejovi v onen fackovací večer prirovnáva k prísloviu „topiaci sa aj slamky chytá“. „Mala som čo robiť sama so sebou, aby som sa z tej situácie nejako dostala, aj pred tými kamerami. Vieš ako sa hovorí, topiaci sa aj slamky chytá,“ uzatvára.