Moderátor Martin Chynoranský prekvapuje: Zásnuby po pár mesiacoch randenia!

Ďalšia svadba v slovenskom šoubiznise na obzore! Môže za to nový moderátor relácie Miláčikovo Martin "Chyno" Chynoranský, ktorý najnovšie požiadal o ruku svoju lásku Krístínu.

​A je to tu. ​Čoskoro bude svadba! Martina Chynoranského poznáme ako skvelého moderátora relácie Po škole a najnovšie aj Miláčikovo. Chyno vyštudoval informatiku, no už dlhý čas sa pohybuje v médiách. Poslucháčom sa prostredníctvom rádia prihovára takmer každý deň a jeho herecký talent ukázal aj v našom seriáli Záchranári. Okrem toho je o ňom známe to, že po jeho boku stojí jeho láska Kristína. 

Martin Chynoranský a jeho priateľka Kristína na dovolenke v Taliansku Martin Chynoranský a jeho priateľka Kristína na dovolenke v Taliansku Zdroj: instagram M.CH.

Len pred pár týždňami sa pritom zaľúbenci pochválili tým, že si užívali v Taliansku svoju prvú dovolenku. O to šokujúcejšia je informácia, že Chyno už stihol medzičasom svojej láske kúpiť a aj nasadiť zásnubný prsteň. So zásnubami so svojou láskou Kristínou sa pochválil budúci ženáč na sociálnej sieti. "Povedala ÁNO," napísal. A hoci len pred pár mesiacmi médiami obehla informácia, že ešte vo februári po jeho boku stála o pätnásť rokov mladšia priateľka Martina, teraz je všetko inak. Moderátora tak predsa len čaká svadba, hoci s inou. 

Martin Chynoranský sa zasnúbil s priateľkou Kristínou Martin Chynoranský sa zasnúbil s priateľkou Kristínou Zdroj: Instagram