Miláčikovo sa vracia na JOJku v novom vysielacom čase: Kedy uvidíte nové časti?

Obľúbená relácia, ktorá prináša rady, tipy, triky a zaujímavosti zo svet našich domácich miláčikov sa po pauze opäť vracia na obrazovky JOJky s novou sériou. Tú budeme vysielať v novom a lepšom vysielacom čase!

Relácia Miláčikovo si získala množstvo divákov a fanúšikov, pretože sa venuje našim domácim miláčikom. Ani zďaleka to však nie sú len psíky či mačičky. Od prvej série sme v jednotlivých častiach mali možnosť vidieť aj vodné, hospodárske či exotické živočíchy, ktoré robia radosť v rôznych domácnostiach. Miláčikovo ale nie je len o mojkaní, ale aj o praktických informáciách a tipoch. Nechýbajú vstupy s kynológmi, ktorí radia, ako si vieme pomôcť s konkrétnymi problémami, ako motivovať psíka, ako ho odnaučiť nežiaduce správanie a podobne.Veľakrát sa inšpirujeme aj tým, že nám ľudia sami píšu, aký majú problém a my potom vieme, čo máme radiť. Najprv sme si všetci vyriešili svoje problémy doma, ale teraz sme radi, ak nám niekto napíše,“ povedala moderátorka Miláčikova Dana Čapkovičová v rozhovore v Novinách o 12tej.

Okrem kynológa v Miláčikove poskytuje svoje rady aj veterinár, ktorý vysvetľuje vznik a priebeh rôznych chorôb. Zaujímavé sú určite aj vstupy so celebritnými majiteľmi zvieratiek, ktorí v Miláčikove často povedia aj to, čo by v iných rozhovoroch ani za nič neprezradili. Ak aj vy patríte k fanúšikom tejto milej relácie, máme pre vás skvelú správu! Nové časti budeme vysielať v novom vysielacom už od tejto nedele a to o 15:00. „Dostávame sa do toho bloku obľúbených magazínov – Nová záhrada, Na chalupe a Nové bývanie. Čiže, pred nimi uvidíte Miláčikovo,“ vysvetlila Čapkovičová.

Sledujte reláciu Miláčikovo každú nedeľu o 15:00 na JOJke!