Miláčikovo je späť a my vám prinášame ochutnávku nových častí: Na koho sa môžete tešiť?

Humor, originalita, informácie ale aj edukácia zábavnou formou. Obľúbená relácia Miláčikovo je späť a zabaví aj poučí majiteľov domácich zvierat, no aj tých, čo svojho miláčika ešte nemajú. Tešia sa na vás aj moderátorské stálice. Na čo sa môžete tešiť v nových častiach vy?

Prvý diel obľúbenej relácie uvidíte už dnes, 4. mája o 9:25 hod. na JOJke.

Relácia Miláčikovo je tu pre všetkých: majiteľov zvieratiek, tých, čo o nich uvažujú, ale sú nerozhodní a dokonca aj tých, čo zvieratá nemajú, no radi sa s nimi pobavia a niečo sa pri tom naučia. Relácia je tu dokonca aj pre tých, čo majú obavy či fóbiu zo zvieratiek. Chceme ukázať, aká hlboká môže byť väzba medzi človekom a jeho chlpáčom, šupináčom či operencom a tiež, aký prínos môžu mať zvieratá v našom živote. Stačí sa len naučiť rozumieť im, a nie sa ich báť.

Reláciou vás budú opäť sprevádzať Dana Čapkovičová, moderátorka spravodajstva TV JOJ, zároveň milovníčka zvierat, ktorá sa dlhodobo venuje ich ochrane, najmä tým týraným. Sama má psa Bobbiho z útulku, ktorý je pravidelnou súčasťou relácie. Tešiť sa môžete aj na moderátora Martina Chynoranského, ktorý je tiež nadšený milovník zvierat. Rád sa stretáva s rôznymi druhmi zvierat a fotí si s nimi selfie. Pôvodne mal fóbiu z operencov, ale vďaka práci v relácii sa s ňou úspešne vyrovnal.

Miláčikovo vás v dnešnej časti vezme na návštevu k úspešnej slovenskej fotografke Petre Ficovej, ktorá miluje kone. Pripravené sú aj zaujímavosti ohľadom športovej kynológie. Štáb vás vezme na milé podujatie Dupot psích labiek. Nebude chýbať ani náučná zložka relácie. Moderátori pre vás zistia všetko, čo potrebujete vedieť k príprave psa na návštevu lekára.

Sledujte reláciu Miláčikovo každú sobotu doobeda na JOJke!