Miláčikovo sa vracia na obrazovky JOJky! Kedy sa môžete tešiť na nové časti?

Obľúbená relácia, ktorá prináša rady, tipy, triky a zaujímavosti zo svet našich domácich miláčikov sa po pauze opäť vracia na obrazovky JOJky s novou sériou. Tú budeme vysielať v novom a lepšom vysielacom čase!

Milovníci zvieracej ríše, zbystrite pozornosť. Relácia Miláčikovo sa vracia na obrazovky televízie JOJ. Fanúšikovia domácich miláčikov sa tak môžu tešiť. Chýbať nebudú ani cenné tipy, rady nad zlato a odborné poznatky, ktoré sa vždy zídu. A nepôjde len o "zvyčajné" mačičky či psíkov, ale aj vodné, hospodárske či exotické živočíchy, ktoré robia radosť v rôznych domácnostiach. Miláčikovo ale nie je len o mojkaní, ale aj o praktických informáciách a tipoch. Nechýbajú vstupy s kynológmi, ktorí radia, ako si vieme pomôcť s konkrétnymi problémami, ako motivovať psíka, ako ho odnaučiť nežiaduce správanie a podobne.Veľakrát sa inšpirujeme aj tým, že nám ľudia sami píšu, aký majú problém a my potom vieme, čo máme radiť. Najprv sme si všetci vyriešili svoje problémy doma, ale teraz sme radi, ak nám niekto napíše,“ povedala moderátorka Miláčikova Dana Čapkovičová v rozhovore v Novinách o 12tej.

Okrem kynológa v Miláčikove poskytuje svoje rady aj veterinár, ktorý vysvetľuje vznik a priebeh rôznych chorôb. Zaujímavé sú určite aj vstupy s celebritnými majiteľmi zvieratiek, ktorí v Miláčikove často povedia aj to, čo by v iných rozhovoroch ani za nič neprezradili. Relácia Miláčikovo chce ukázať, aká veľká láska môže byť medzi majiteľom a jeho chlpáčom, šupináčom, či operencom a tiež, v čom všetkom nám vedia zvieratká pomôcť. A že zvierat sa netreba báť, treba im len rozumieť.

Sledujte reláciu Miláčikovo každú sobotu v ranných hodinách na JOJke!