Finalistky 2016

Odštartovalo hlasovanie o EVA Miss Sympatia: Podporte svoje favoritky a vyhrajte!

Výťažok z SMS hlasovania poputuje na charitatívne účely.

Prestížna súťaž krásy Miss Slovensko 2016 sa blíži do svojho finále, o čom svedčí aj začiatok dôležitého hlasovania o najsympatickejšiu finalistku. Svoje favoritky môžete podporiť v SMS hlasovaní o EVA Miss Sympatia 2016. ,,Aj tento rok poputuje výťažok z esemeskového hlasovania EVA Miss Sympatia v plnej výške na charitatívne účely. Znamená to, že hlasujúci podporia nielen svoju favoritku, ale aj charitatívny projekt Srdce pre deti,“ povedala riaditeľka súťaže Miss Slovensko Karolína Chomisteková. O tento titul sa hlasuje online na stránke www.eva.sk, ale aj formou SMS správ na číslo 871 v tvare: MISS (medzera) a číslo finalistky. Hodnota SMSky je 5 €, pričom celá putuje na pomoc deťom. Každý jeden SMS hlas má hodnotu piatich online hlasov. Hlasovanie potrvá až do posledných minút priameho prenosu, ktorý uvidíte na obrazovkách televízie JOJ už 29. apríla v priamom prenose. Vyžrebovaný hlasujúci získa exkluzívnu májovú dovolenku vo fascinujúcom Ománe pre dve osoby od cestovnej kancelárie Hydrotour a samotná víťazka vyhrá šperkový set od popredného slovenského výrobcu svadobných obrúčok a šperkov KAMEA.

Prvenstvo môžete svojim favoritkám zabezpečiť aj v hlasovaní o finalistku s najsympatickejším hlasom. Miss Hlas sa volí na stránke Rádia Jemné, na ktorej nájdete ich audiovizitky a slovenské preklady anglických textov piesní. V tomto prípade máte možnosť hlasovať len do 25. apríla, no víťazka bude vyhlásená tiež až počas priameho prenosu. Aj v tejto kategórii sa spomedzi hlasujúcich vyžrebuje výherca, ktorý získa víkendový pobyt vo Vysokých Tatrách pre dve osoby s polpenziou a VIP wellnessom.. Zaujímavosťou je, že dostane možnosť moderovať v Rádiu Jemné. Okrem toho získa aj krásne veci na úpravu svojich vlasov.

Treťou kategóriou, v ktorej môžete svoju favoritku podporiť, je Miss GOSH. Hlasovanie prebieha na stránke na www.goshcosmetics.sk a potrvá tiež do 25. apríla. Výherca hlasovania získa profesionálne nalíčenie spojené s fotením s GOSH Copenhagen a súčasťou výhry je aj balíček výrobkov dekoratívnej kozmetiky GOSH Copenhagen v hodnote 150 eur.

Finálový večer Miss Slovensko 2016 odvysiela televízia JOJ už 29.apríla v priamom prenose!