Prví víťazi to súperom nedarovali: Drsné „hlášky“ na adresu porazených vás rozosmejú!

Vybrali sme pre vás tie najlepšie z nich.

Ešte len v pondelok sme odštartovali novú reláciu o varení a zábave, Moja mama varí lepšie ako tvoja, a hneď od prvej časti ste mali možnosť zažiť kopec zábavy a nečakaných situácií plných akcie, na aké sa len tak nezabúda. Postarali sa o to najmä Hetešovci – syn Jožko s maminou Martou, ktorí perlili jeden vtip za druhým už počas prvého varenia. Hoci ich súperi podcenili, napokon sa im podarilo s kuracím perkeltom vyhrať 500 eur a postúpiť do ďalšieho kola. Včera sme ich tak mohli vidieť aj v druhej časti, kde nastúpili proti Dávidovcom a porazili aj ich.

Pätnásťročný Jožko s maminou Martou pravdepodobne vyhrali nielen vďaka svojmu nespochybniteľnému kuchárskemu talentu, ale aj ostrému jazyku. Počas čakania v "šepkárni" vzniklo množstvo humorných „hlášok“, ktorými hypnotizovali súperov. Už počas toho, ako súper Lukáš vyberal ingrediencie, Jožko dúfal, že sa mu nepodarí nájsť všetko. „Nenájde, nenájde! Nenašiel,“ tešil sa z cudzieho neúspechu mladý akordeonista. To, že si vybrali recept s rybou, sa mu hneď zdalo ako obrovské nešťastie Dávidovcov: „Škoda, že robí rybu, upláva im šťastie.“

Keď sa ho Junior spýtal na to, ako veľmi sa teší na fašírky súperov, ktoré budú môcť čoskoro ochutnať,  jeho reakcia bola až priveľmi úprimná: Tešil som sa veľmi na fašírky, lebo od mamy sú nebíčko v papuľke, ale toto bude skôr peklo v papuľke.“ Zlatým klincom bola samotná ochutnávka, kedy mu Lukáš doniesol výsledné jedlo na ochutnávku: „Luky, niečo podobné dal zo seba von môj kocúr, no nevadí.“ Očividne sa im ich tvrdé slová premenili na úspech, keďže napokon bez ujmy na zdraví zvíťazili.

Pozrite si výber tých najlepších hlášok Hetešovcov z utorkovej epizódy v našom videu. Ďalšie vtipné momenty nájdete aj v našom archíve úplne zadarmo. Nová šou Moja mama varí lepšie ako tvoja pokračuje už dnes večer o 17:55 na JOJke! 

Ak ste zmeškali prvé epizódy v televízii, nájdete ich v ARCHÍVE zadarmo.