Vilo Dávida v štichu nikdy nenechá: Za pultom by s ním najradšej stál celý čas!

Prezradili aj to, v čom majú od súperov navrch.

Habovci sú v našej relácii už ostrieľanou dvojicou, ktorá sa nám dnes predstaví po neuveriteľný 15-krát. Prekonali dokonca aj zdanlivo neporaziteľných Lhotovcov s ich vysoko nasadenou latkou a originálnymi receptami. Ich najväčšou inšpiráciou vo varení sú kulinárske relácie. Netrvalo teda dlho a Dávid oboch do jednej z nich prihlásil. A keďže Moja mama varí lepšie ako tvoja vysielame už od leta a niektoré dvojice už na našej obrazovke stihli zazrieť, svoj výkon s ostatnými dokážu porovnávať. 

Najviac im prekážajú tí kuchári, ktorí nemajú tú správnu energiu a zápal pre varenie. „Niektorí súťažiaci nemajú náboj, je tam málo energie, mama málo diriguje toho variaceho. To mi tam troška chýba, toho je tam málo,“ hovorí Vilo o najväčších nedostatkoch mnohých konkurentov. Úloha Habovcov je však od začiatku jasná. „My dopĺňame energiu, hoci niekedy je jej až veľa. Musím sa tak „vyhecovať“, neviem sa pozerať, že on to robí, lebo ja by som chcel stáť za tým pultom a robiť tam,“ pokračuje v rozprávaní temperamentný kuchár.

O tom, že „šoumenstvo“ majú Habovci v krvi, niet pochýb. Krik a rev zažívajú nielen v televíznej kuchyni, ale ja v tej vlastnej. Najväčším kameňom úrazu býva spúšť a neporiadok, ktorý Dávid po sebe zanechá. Vďaka početnej účasti v našej relácii sa uňho zmenilo množstvo vecí, až na tú jednu. „V organizácii mi to síce nepomohlo, ale pridá mi to veľmi veľa skúseností do života,“ dodáva Dávid, s ktorým Vilo nie tak úplne súhlasí.  

Sledujte skvelých Habovcov aj dnes v relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja o 17:55 na JOJke!