Prekonali ich rekord, no obavy zostali: Vilo má voči Lhotovcom obrovský rešpekt!

Dávid však problém nevidí.

Vilo a Dávid Habovci v súčasnosti valcujú jedných súperov za druhými a zdá sa, že zatiaľ proti nim nikto nemá šancu. Takých skvelých hráčov, ako sú oni, sme v našej relácii nevideli už dlhú dobu. Poslednými výraznými a neporaziteľnými kuchármi boli jednoznačne Miro a Hela Lhotovci, ktorým sa podarilo vyhrať až deväťkrát. Niet teda divu, že aj u Habovcov najviac zarezonovali práve oni. „Najviac si spomíname na Lhotovcov, oni boli podobní ako my, avšak my sme už teraz lepší. Okrem toho boli legendárni aj Dávidovci, čo varia pre bohov. Ale my sme Habovci a varíme pre šéfkuchárov,“ prezrádza Dávid, ktorý by si proti nim rozhodne vedel predstaviť duel. 

Menšie obavy z Lhotovcov však má Vilo:  „To by bol príliš ťažký súper. Dávid má 15 rokov a Miro 20, tam už je trocha viac skúseností a možno ho mama nemusí toľko dirigovať ako ja Dávida.“ Dávid si je však istý, že s Lhotovcami by nebol až taký problém, ako sa na prvý pohľad možno zdá.

Vilo s Dávidom sa skutočne nemusia priveľmi strachovať, keďže už dávno prekonali rekord, ktorý mali na svedomí práve Lhotovci. „Prakticky a teoreticky sme ich porazili, ale neviem, aké by to bolo, keby sa postavili proti nám,“ neskrýva Vilo obavy z prípadného stretu medzi jednoznačne najväčšími konkurentmi. „Je to stále náročnejšie a náročnejšie. Skromnosť a rešpekt pred súperom musí byť. Treba byť nad zemou, hoci každý chce vyhrať,“ dodávajú s pokorou a rešpektom Habovci. Uvidíme, či napokon Vilo prekoná obavy a možno ho s Dávidom v budúcnosti predsa len uvidíme vo veľkom súboji proti Mirovi a Hele.

Sledujte premiérovú epizódu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!