Jožko Heteš okúsil odvrátenú stranu popularity: Nenávistné komentáre a útoky na ulici!

Čo majú nové prvé hviezdy Mojej mamy?

K šou Moja mama varí lepšie ako tvoja patrí množstvo legiend, ktoré sme v priebehu štyroch úspešných mesiacov objavili. Prvenstvo však jednoznačne patrí Jožkovi a Marte Hetešovcom, ktorí sa objavili v úvodných troch častiach. Neskôr ich do súboja opäť vrátili Bučkovci, s ktorými si zasúťažili až v piatich špeciáloch. Jožko sa vtedy priznal, že svoju slávu zobral vážne a necháva si za fotenie s ľuďmi na ulici pekne zaplatiť.  

Potom sme o Hetešovcoch nepočuli takmer dva mesiace, až kým nám neprišiel Jožko zahrať na akordeóne koledu priamo k štedrovečernému stolu. Zaprial nám krásne vianočné sviatky a mnohých z nás rozcitlivel. Pri tejto príležitosti sme sa s Hetešovcami porozprávali o novinkách, ktoré prišli do ich života v priebehu poslednej doby. Pani Marta sa pochválila novou prácou ako SBS a Jožko pokračuje v štúdiu na konzervatóriu.

Reakcie ľudí vraj však doposiaľ neutíchli. „Stále si ma fotia, jeden mi pritom skoro vylepil facku. Na stanici bežne po mne hulákajú, fotia si ma vo vlaku. Ako keby si fotili opicu v pavilóne,“ krúti hlavou Jožko. Ako sa nám priznal, peniaze za fotky už neberie a fotky nerobí. „Keď si ma niekto odfotí, tak si ma odfotí. Mne už je to ukradnuté, ja už mám ukradnutý celý svet, mám to v paži,“ zdôveruje sa mladý kuchár. O fotení za peniaze vraj povedal pred kamerami schválne, aby odradil davy „foteniachtivých“ ľudí.

Najviac ho však zarážajú nenávistné komentáre ľudí na internete. „Nie je to pekné, keď niekto nadáva na druhého, že som pi, ko a debil a že pochádzam z osobitnej školy. Je zbytočné takýmto ľuďom niečo odpisovať,“ dodáva úspešný akordeonista Jožko Heteš.

Pozrite si vianočný špeciál s Jožkom Hetešom v našom archíve úplne zadarmo!