Šaty robia človeka a rondón kuchára: Kam chodí Zuzka Sabolová na svoje štýlové outfity?

Zuzka vie byť štýlová aj v kuchyni.

Je jedinou ženou spomedzi trojice obávaných katov v Mojej mame, no napriek tom vzbudzuje rešpekt úplne rovnako ako jej mužskí kolegovia. Reč je o sympatickej špecialistke Zuzke Sabolovej, ktorá je v súkromí veselou osobou a rozhodne nie je zlá a arogantná, hoci priznáva, že na niektorých tak počas hodnotenia jedál môže pôsobiť.

Za jej guvernantským štýl však istotne môžu aj jej kuchárske „outfity“, v ktorých pôsobí oveľa prísnejšie než v civile. Pravdou však je, že v súkromí nič podobné nenosí. „Možno by som mohla urobiť taký žart, že by som sa v nich prešla po meste. Ktovie, či by ma spoznali. Pravdupovediac ma ľudia nenalíčenú na ulici nevedia identifikovať,“ smeje sa obávaná špecialistka.

V priebehu viacerých epizód Zuzka vystriedala rôzne farby či štýly kuchárskych šiat. Ani jedny z nich pritom nie sú jej vlastné. „Ja mám len štyri, chlapci to majú jednoduchšie, tí majú veľa. Tým, že som nechcela byť v rondóne, ale som jediná  baba, dali mi šaty. Toto mám od televízie,“ hovorí Zuzka. Za krásnymi a výraznými šatami stoja šikovné kostýmérky. Potom ide Zuzka ku krajčírke, ktorá všetko odmeria a ušije. To je skutočný dôvod, pre ktorý napokon Zuzke šaty sadnú ako uliate.

Sledujte premiérové epizódy Moja mama varí lepšie ako tvoja každý pracovný deň o 17:55 na JOJke!