Vilovi Habovi totálne rupli nervy: Paulína schytala drsný náklad hneď dvakrát!

Moja mama varí lepšie ako tvoja je opäť bohatá na kopec zaujímavých situácií, aké sa dejú aj bežne u vás doma v kuchyni. Inak to nebude ani v dnešnej epizóde s Vilom Habom a Jožkom Vivodikom.

Dnes pokračuje v poradí už štvrtý súboj veľkých odborníkov a jedných z najznámejších tvárí v histórii Mojej mamy. Proti sebe sa totiž opäť postaví Vilo Habo s krstnou dcérou Paulínou proti Jožkovi Vivodikovi, ktorý zas bude dirigovať bratranca Miloša. Ako sme si už tento týždeň zvykli, Vilo sa s tým príliš nebabre a emóciám necháva za každú cenu voľný priebeh. V dnešnej epizóde to však už zájde do extrémov. Za všetko však podľa neho môže jeho krstná dcéra Paulína, ktorá ho podľa jeho slov nechcela dostatočne počúvať pri varení receptu na srnčí chrbát na dubákoch so zemiakmi.

VIDEO - Vilo Habo chcel prerušiť nakrúcanie, keďže Paulína odmietla pracovať so surovým mäsom, čím ho vytočila do nepríčetna:

​​Práve preto na ňu neváhal zvýšil hlas do takých rozmerov, až otriaslo štúdiom. Hneď v úvode bolo kameňom úrazu to, že Paulína odmietla spracovať surové mäso. Vila to vytočilo do nepríčetnosti a mal sto chutí prerušiť celé nakrúcanie. Nechápal, ako môže niekto variť mäso bez toho, aby sa ho dotkol. Napokon sa však predsa len vo varení pokračovalo, avšak prirodzene prišli do hry ďalšie komplikácie. Napríklad v závere Vilovi opäť rupli nervy v momente, keď Paulína nezvládla manipuláciu s mixérom a ani následné servírovanie. Poslal ju radšej kadeľahšie. To, čo sme mali následne možnosť vidieť, stálo rozhodne za to. Viac uvidíte vo videách HORE a dnes večer v Mojej mame!

Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!

Tagy: Vilo Habo