Štúdio v plameňoch? Chalanom sa varenie s ohňom vymklo spod kontroly!

V relácii Moja mama varí lepšie ako tvoja nám chalani Martin a Tomáš predstavia zvláštnu a netradičnú techniku rýchleho údenia priamo v štúdiu. To sa však nezaobišlo bez nechceného a nečakaného požiaru.

Aj v najbližšom varení sa nám predstavia dve zaujímavé dvojice v zložení - Peter a Miro, ktorí zabojujú proti Martinovi a Tomášovi. Ako druhí v poradí bude v tomto budú variť Martin, konkrétne pôjde o pečený zeler s foie gras. Ako samotní chalani hovoria, ich recept je síce predjedlo, no na druhej strane pozostáva z veľkého množstva rôznych komponentov. A to nielen čo sa týka surovín a postupov, ale dokonca aj rôznych prístrojov. Navyše uvidíme aj netypickú pomôcku, akú sme v našej relácii ešte nemali. V recepte totiž budú potrebovať aj udiacu pištoľ, čiže takzvanú malú udiareň, ktorou Martin zaúdi hrozienka. "Túto udiacu pištoľ môžeme použiť pokojne doma, nehrozí tam nič," povedal Tomáš.

Martin rýchlo hasí oheň Martin rýchlo hasí oheň

​S tým však nemôžeme celkom súhlasiť. Problém nenastal priamo v súvislosti s údením, ale skôr v rozpálenej flambovacej pištoli, ktorú Martin zabudol aj s plameňom na doske. Najhoršie na tom je to, že oheň šľahal priamo na telo luxusného mixéra, ktorý začal odrazu horieť. Kým si to Martin všimol, všade už bolo cítiť poriadny plastový smrad. Našťastie však nedošlo k najhoršiemu, oheň rýchlo uhasil a dokonca nemuseli zasahovať ani hasiči. Samotná udiareň je tak síce bezpečná, no rovnako bezpečná by mala byť aj práca s otvoreným ohňom. Viac uvidíte vo videu HORE už dnes večer v Mojej mame. 

​Sledujte reláciu Moja mama varí lepšie ako tvoja dnes o 17:55 na JOJke!