Šéfkuchár Martin Korbelič sa stal štvornásobným otcom: Aha, aký je ich drobček rozkošný!

Špecialista známy zo šou Moja mama varí lepšie ako tvoja a nadaný šéfkuchár aktuálne prežíva najkrajšie obdobie vo svojom živote. Pár mesiacov po svadbe jeho manželka Lenka priviedla na svet synčeka a z Korbeliča sa tak stal štvornásobný otec!

Šéfkuchára Martina Korbeliča poznajú diváci televízie JOJ zo šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Okrem kulinárskeho umenia a trefných názorov si získal popularitu, najmä u nežnejšieho pohlavia, aj príjemným výzorom a charizmou. Srdce sympatického štyridsiatnika však patrí manželke Lenke, s ktorou si svoje sladké „áno“ povedali ešte koncom augusta. Okrem svadby mali mladomanželia hneď ďalší dôvod na úsmev. Martinova krásna žena totiž pod srdcom nosila ich prvé spoločné bábätko.

Rozkošný synček sa vypýtal na svet pred pár dňami a radostnou novinkou sa šéfkuchár pochválil aj na svojom profile na sociálnej sieti.Nazvali ma Alexander. Nechcelo sa mi moc do tohto sveta, ale nakoniec som sa rozhodol vykuknúť o 14:15. Dorástol som do výšky 530 mm. Vážim 4300g a mamina to dala na dámičku,“ napísal Korbelič k nádhernej fotke, na ktorej pózuje spolu s manželkou a s malým novorodencom.

Čerstvým rodičom srdečne blahoželáme a želáme veľa zdravia!