01 Na hrane

Aktuálna situácia v koalícii i rozpočet: V relácii Na hrane sa stretnú TÍTO dvaja politici!

Na Slovensku je stále čo riešiť. Či už ide o aktuálnu situáciu v koalícii, vyslovovanie nedôvery vláde a pravdepodobnosť predčasných volieb až po stále otvorený štátny rozpočet na budúci rok. Kto dnes príde do štúdia?

U nás sa stále niečo deje. Našťastie kríza v zdravotníctve je zažehnaná, no na stole sú ďalšie otázky, ktoré dosiaľ nemajú odpovede. Napríklad už dlhší čas pretriasaný štátny rozpočet, o ktorom by poslanci národnej rady mali hlasovať 13. decembra. Podarí sa ho schváliť alebo nastane rozpočtové provizórium? Navyše sa bude vláde vyslovovať nedôvera, ustojí to alebo padne? Budú predčasné parlamentné voľby? Dnes do štúdia zavítajú predseda národnej rady Boris Kollár a bývalý premiér Peter Pellegrini.

Relácia Na hrane ale nie je len o téme, ktorá je aktuálne vo vysielaní. Samozrejme, že diváci môžu poslať svoje podnety a námety, ktoré by chceli, aby politici rozoberali. Či už pôjde o školstvo, zdravotníctvo, obranu alebo financie, stačí vyplniť formulár, v ktorom divák dá námet či podnet. Relácia sa tak viac priblíži k ľuďom a témam, ktoré ich trápia.

Máte nejakú otázku na Borisa Kollára alebo Petra Pellegriniho? Neváhajte a pošlite ju priamo do relácie. Moderátorka sa opýta za vás. Relácia Na hrane bude po skončení na obrazovkách televízie JOJ pokračovať na webe joj.sk. Ak by ste sa teda nedočkali odpovede, sledujte pokračovanie online, kde budú politici odpovedať predovšetkým na divácke otázky.

Sledujte reláciu Na hrane dnes o 21:45 hod. na JOJke!