NM vypredaje

Využite zľavy v butikoch rozumne: 5 vecí, pri ktorých sa oplatí čakať na výpredaj!

S našimi tipmi cez výpredaje určite neoplieskate celú výplatu.

Obdobie sezónnych výpredajov je časť roka, na ktorú sa netešia len pravé nákupné maniačky. Takmer každú ženu totiž láka predstava kúpiť si vysnívané kúsky s podstatne nižšou cenovkou. Hoci mnohé z nás majú preplnené šatníky a už všetkým vôkol prisahali, že si ďalšie oblečenie nekúpia, limitovaným špeciálnym zľavám je ťažké odolať. Aby ste však výhodnú kúpu ocenili aj v nasledujúcej sezóne alebo o rok neskôr, namiesto sezónnych výstrelkov si radšej doprajte naozaj kvalitné a nadčasové kúsky. Vybrali sme pre vás top 5 najlepších, pri ktorých sa oplatí čakať na zľavu.

Zdroj: Profimedia

Kostým: V istom veku by každá žena mala mať minimálne jeden. Zachráni vás v prípade pracovného stretnutia, pohovoru, ale aj večera v divadle. Podľa stylistu Mariána Hornyaka je ideálne, ak máme kostýmy dva - tmavomodrý na chladnejšie mesiace a béžový na leto. Nie je však nič horšie, ako keď sako či „slušné“ nohavice zle sedia. Navyše, kostým nie je záležitosť jedného večera či jednej sezóny. Ak si nájdete ten pravý a dostatočne kvalitný, bude vám slúžiť dlhé roky.

Zdroj: Profimedia

Kabát: Mnohé dámy možno protestujú a hovoria, že je zbytočné kupovať si zimný kúsok pred príchodom jarnej sezóny. Myslite však ekonomicky. Obchody predávajú kabáty v najvýhodnejších cenách práve v období, keď už nákup zimnej garderóby neriešite. Ak ste nad touto voľbou doteraz ohŕňali nosom, vyskúšajte to! Zaobstarajte si kúsok v neutrálnej farbe s klasickým strihom a využijete ho dozaista aj o rok.

Zdroj: Profimedia

Biela košeľa alebo blúzka:  Ide o klasiku, ktorou nikdy nič nepokazíte. Biela košeľa vyzerá výborne s džínsami, ale aj s veľkou večernou sukňou. Môžete ju skrátka nosiť na množstvo spôsobov a na každú príležitosť. Treba si len vhodne zvoliť doplnky. Skúste si ju kúpiť v najlepšej možnej kvalite, akú si môžete dovoliť (najlepšie z prírodných materiálov) a vydrží vám naozaj roky.

Zdroj: Profimedia

Džínsy: Dokonalé džínsy, ktoré vyzdvihnú klady vašej postavy a decentne zakryjú vaše nedokonalosti vynosíte na množstvo spôsobov a príležitostí. Pre ženy, ktoré v práci nemajú prísny dress code, predstavujú akúsi „železnú istotu“ pre dni, keď nevedia, čo na seba. Keďže ich nosíme naozaj často, oplatí sa počkať si na výhodné zľavy a kúpiť si ich vo vysokej kvalite. Nie je totiž príjemné, ak si konečne nájdete džínsy, ktoré vám sedia ako druhá koža a po prvom praní stratia farbu či tvar.

Zdroj: Profimedia

Kožené topánky či kabelka: Za kvalitu sa platí. To vedia všetky ženy bez ohľadu na to, či pri nakupovaní jasajú alebo trpia. Kožené topánky sú to pravé orechové pre každú nôžku, no obsah našej peňaženky nie vždy stačí na to, aby sme si ich mohli dovoliť. To isté platí aj pri kvalitne vypracovaných kožených kabelkách. Práve posledné dni výpredajov sú tou ideálnou možnosťou, ako to napraviť. Nekvalitné výrobky z plastu síce dostanete v zľavách za pár eur, lenže je na mieste položiť si otázku, ako dlho vám vydržia? Pustite radšej o pár eur viac a z topánočiek sa budete tešiť niekoľko sezón. Odhliadnuc od toho, že pravá koža sa tvaru vašej nohy vždy prispôsobí...

Sledujte nové časti Nákupných maniačok už od 29. januára na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora