Populárne kožušinové vestičky – áno či nie? TOTO si o nich myslia stylisti!

Naše maniačky sú nimi evidentne posadnuté.

Vestičky z umelej kožušiny prišli pred pár rokmi do módy ako horúci trend. Odvtedy sa stali takými populárnymi, že dnes azda neexistuje nákupná maniačka, ktorá by vo svojom šatníku nevlastnila aspoň jednu. Rovnako ako pri iných trendoch však platí, že skôr než si niečo zadovážime a dovlečieme z obchodu domov, mali by sme sa nad pár vecami zamyslieť. V prvom rade treba zvážiť, či daný trend lichotí našej postave a nedeformuje ju. Druhá vec, ktorú netreba prehliadnuť, je kvalita materiálu a vyhotovenia konkrétneho kúsku. Hoci kožušinové vestičky nepochybne sú hrejivým a možno aj štýlovým doplnkom outfitu, práve nízka kvalita a neopatrný výber môžu spôsobiť, že kúsok vyzerá veľmi lacno.

Vestičky nie práve najlepšej kvality a najlichotivejšej farby a strihu zvolili už viaceré maniačky z najnovších častí, ktoré sa nakrúcali v Lučenci. Stylisti sa preto začali zamýšľať, čím to je. „Neviem, je to nejaký lokálny trend v Lučenci a blízkom okolí. Toto je ale taký trend, čo celkom už ušiel...,“ myslí si Marián Hornyak. Podobný názor má aj jeho kolega. „Mne to pripomína tie vypelichané koberčeky, ktoré si dáš do obývačky. A potom hocičo ti na to kvapne, musíš z toho vyčesať. Mohli by sme to už vytesniť,“ dodal Mišo Sabo.

Ako si s tohtotýždňovou témou Tenisky so sukňou podarí 16-ročná študentka Zuzka? To sa dozviete už dnes v premiérovej časti Nákupných maniačok o 15:40 na JOJke!

Všetky epizódy nájdete v našom bezplatnom archíve!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora