Pohoršená Zuzanita šokovala zážitkom z dovolenky: Sex za peniaze a drogy!?

Atraktívnu Zuzanu Žilinčíkovú sme spoznali vďaka zoznamke Take me out a šou Nákupné maniačky. Už vtedy dokázala poriadne provokovať. No, zdá sa, že jej dráždivý imidž sa jej tentoraz trochu vypomstil.

Sexica Zuzanita je známa svojím provokatívnym imidžom, ktorým mužov privádza do vytrženia. Už v zábavno-zoznamovacej šou Take Me Out dráždila všetkých prítomných pánov zvodnými outfitmi a svojej povesti neostáva nič dlžná. Na svojom instagramovom profile fanúšikov pravidelne zásobuje sexi fotkami zo svojho života. Na záberoch obvykle nikdy nechýbajú hlboké výstrihy, mini plavky či priesvitné materiály, ktoré odhaľujú jej bujné poprsie. Zuzka nás skrátka neustále utvrdzuje v tom, že má sebavedomia na rozdávanie. Zvodné outfity nenechala odpočívať ani na dovolenke v Dominikánskej republike, kde sa rozhodla s kamarátkami oslavovať svoje 33. narodeniny. „Tak, ako za posledné roky, aj tento trávim moje narodeniny pri pláži v teple.Teraz som si na oslavu mojej 33-ky vybrala Dominikánsku republiku. A pozdravujem obzvlášť tých, čo majú Kristove roky ako ja,“ napísala po príchode do exotického raja.

​Lenže, ako sa po čase ukázalo, provokatívny imidž sa sexici tak trochu vypomstil. Na pláži totiž mala skutočne nepríjemný zážitok. Miestni muži jej núkali sex za peniaze. A to nie je všetko! „Niekde na prechádzke po pláži Bavaro uprostred černochov, ktorí sú dosť otravní a stále mi čosi chcú predať... Nehovorím o atrakciách, ani o suveníroch. Ponúkajú mi tu drogy a skoro som odpadla, keď sa jeden chcel so mnou vyspať. A vraj za ten sex mi dá dobrú cenu. No odmietli by ste takú akciu?,“ povedala Zuzanita, ktorá bola najprv pohoršená, no potom sa na svojej historke dokázala zasmiať.

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora